Αρχική / ---SLIDER / Δημοσκόπηση STAR: Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ, «κανταποντίζεται» ο ΣΥΡΙΖΑ Κασσελλάκη – Ποιες είναι οι μεγάλες εκπλήξεις

Δημοσκόπηση STAR: Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ, «κανταποντίζεται» ο ΣΥΡΙΖΑ Κασσελλάκη – Ποιες είναι οι μεγάλες εκπλήξεις

Παραμένει μόνη στην κορυφή η ΝΔ, η οποία διατηρεί ισχυρό προβάδισμα 23,7 ποσοστιαίων μονάδων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για το Star. Ο ΣΥΡΙΖΑ του Στ. Κασσελάκη πέφτει στο 12,9%, αλλά, παρά τη θεαματική πτώση του, το ΠΑΣΟΚ παραμένει στο 11,9%.


Στην έρευνα της GPO, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα, από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Αντώνη Παπαργύρη, αποτυπώνονται και οι διαθέσεις του κόσμου (τόσο το γενικό κοινό όσο και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ) ως προς τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και οι κινήσεις των διαφωνούντων.

Πρόθεση ψήφου
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36,6%. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει στο 12,9%, μόλις στη μία μονάδα διαφορά από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, που ωστόσο παραμένει στο 11,9%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 8,5%, οι Σπαρτιάτες με 3,5%, η Ελληνική Λύση με 5,4%, η Νίκη με 2,5% και η Πλεύση Ελευθερίας με 2,3%.


Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης
Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για την πρωθυπουργία, σύμφωνα με το 48% των ερωτηθέντων, έναντι 13,8% που απαντούν το ίδιο για τον Νίκο Ανδρουλάκη και 12,1% τον Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *