Αρχική / ---SLIDER / Δύσκολες ώρες για την διάσημη τραγουδίστρια – Χάνει το σπίτι για 12.000 ευρώ!

Δύσκολες ώρες για την διάσημη τραγουδίστρια – Χάνει το σπίτι για 12.000 ευρώ!

Η νιόπαντρη κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της στην Ηλιούπολη, μια διώροφη μεζονέτα, για χρέος ύψους περίπου 12.000 ευρώ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού, πρόκειται για το σπίτι που έμενε η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού και το οποίο έχει μεταβιβάσει στην κόρη της, ενώ πρόκειται για χρέη αρκετά παλαιά.

«Η Άντζελα Δημητρίου είχε πάρει ένα δάνειο από μια τράπεζα, το οποίο δεν είχε αποπληρώσει. Είχε μείνει ένα πολύ μικρό ποσό ως χρέος. Από το 2008 μέχρι το 2017, το σπίτι αυτό έχει βγει σε πλειστηριασμό γύρω στις 7 με 8 φορές από ότι θυμάμαι…», αποκάλυψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πέτρος Κουσουλός.

 

Το συγκεκριμένο σπίτι, όπως επεσήμανε ο ίδιος, έχει υποθηκευτεί τρεις φορές από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ έχει κατασχεθεί λόγω οφειλής ύψους 3.800 ευρώ που είχε η Άντζελα Δημητρίου στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, αλλά παραλίγο να κατασχεθεί και το 2004, εξαιτίας οφειλής της τραγουδίστριας ύψους 8.300 ευρώ σε οίκο υψηλής ραπτικής.
δείτε το βίντεο

Δείτε ακόμα

Check Also

Παρέμβαση «βόμβα» Τσίπρα! «Να προσφύγει στη βάση ο Κασσελάκης»

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και την ώρα που το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *