Αρχική / ---SLIDER / ‘Εφυγε από την ζωή από καρκίνο ο ιερομόναχος αδελφός της Βίκυς Μοσχολιού

‘Εφυγε από την ζωή από καρκίνο ο ιερομόναχος αδελφός της Βίκυς Μοσχολιού

Ο αδελφός της αξέχαστης τραγουδίστριας Βίκυς Μοσχολιού, ο οποίος ήταν ιερομόναχος, έφυγε από τη ζωή, πριν από λίγες μέρες, χτυπημένος από τον καρκίνο.Ο πατέρας Νικηφόρος, 15 χρόνια, μετά το θάνατο της σπουδαίας ερμηνεύτριας άφησε την τελευταία του πνοή, την προηγούμενη, Τετάρτη, δίνοντας μια γενναία, αλλά, άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο κατά κόσμον, Νικόλαος Μοσχολιός είχε γίνει ιερομόναχος, φέροντας το μεγαλόσχημο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso και του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα.

Ο αδελφός της αλησμόνητης Βίκυς Μοσχολιού, αφοσιώθηκε στο Θεό ακολουθώντας , τα χνάρια της μητέρας του Ελισσάβετ, η οποία υπήρξε και εκείνη μοναχή και μάλιστα ηγουμένη στο μοναστήρι που διατηρούσε η οικογένεια στα Μέγαρα. Ο Νικόλαος Μοσχολιός ήταν πολύ δεμένος, με την αδελφή του Βίκυ Μοσχολιού, η οποία έβρισκε την ηρεμία και τη γαλήνη της ψυχής της στο μικρό μοναστήρι της οικογένειας. Εκείνη ήταν που τον στήριξε ηθικά και υλικά όταν στο παρελθόν ασχολήθηκε εκείνος με την εστίαση.

Ωστόσο ο θάνατός της Βίκυς Μοσχολιού ήταν ένα από τα γεγονότα που τον σημάδεψαν και έχοντας την υποστήριξη ,της μητέρας του ,εκείνο το διάστημα απαρνήθηκε τα εγκόσμια και έγινε μοναχός.Στα τέλη του Ιούνη ο πατέρας Νικηφόρος διαγνώστηκε με επιθετικής μορφής, καρκίνο και μετά από σύντομη, αλλά γενναία μάχη με τη νόσο έφυγε από την ζωή την προηγούμενη Τετάρτη.

Πηγή: Tlife.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα βάλουμε το εμβόλιο του κορονοϊού στα φαρμακεία» – Τι είπε για το πλαφόν των 3 ευρώ στα γενόσημα

«Θα βάλουμε μετά από συνταγογράφηση το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στα φαρμακεία» δήλωσε ο υπουργός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *