Αρχική / ---SLIDER / Ειδήσεις στα… γύφτικα από τον Λαζοπουλο μέσω Web TV

Ειδήσεις στα… γύφτικα από τον Λαζοπουλο μέσω Web TV

Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να… κοντράρει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών, βγάζοντας το δικό του σατιρικό αντι-δελτίο. Γιατί εκλογές χωρίς Λάκη γίνονται; Δεν γίνονται! Πώς να κρατηθεί ένας σατιρικός καλλιτέχνης μακριά από την πολιτική και τα κοινά; Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Λάκης «αγριεύει το πράγμα», όπως θα έλεγε και ο ήρωάς του, ο Ντίμης ο κομμωτής!Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» μπορεί να μας αποχαιρέτησαν διά παντός από την TV, αλλά ύστερα από απαίτηση χιλιάδων τηλεθεατών, μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο δημιουργός τους επιστρέφει στην επικαιρότητα μέσω Web TV!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ετοιμάζεται να βγάλει στον… αέρα το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», με τον Γύφτο να λέει τις ειδήσεις. Το αποφάσισε έπειτα από ένα ταξίδι στο Αγκίστρι, που έκανε πρόσφατα.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, ετοιμάζεται να δώσει κάτι διαφορετικό στο διαδίκτυο και να πιάσει τον… ρυθμό της νεολαίας. Είναι γεγονός ότι για πολλούς η τηλεόραση φαντάζει ως μέσο μιας παλαιότερης γενιάς, καθώς όποιος την παρακολουθεί έχει την υπομονή να περιμένει κάθε μέρα για να παρακολουθήσει το αγαπημένο του πρόγραμμα.Στο διαδίκτυο αυτό που θες να δεις είναι όποτε θες στην οθόνη σου. Εχει, λοιπόν, μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πόσα views θα καταγράψει ο Γύφτος την ώρα που θα βγαίνουν στον αέρα των καναλιών τους ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Μάρα Ζαχαρέα, η Ελλη Στάη και η Σία Κοσιώνη. Λέτε το κοινό να επιλέξει την εναλλακτική ενημέρωση μέσω Web TV του Λάκη Λαζόπουλου;

πηγή: espressonews.gr Μαρία Ανδρέου

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *