Αρχική / ---SLIDER / Έμαθε μετά από έξι χρόνια για την απιστία του πρώην του – «Πήγα και του πέταξα ένα ποτήρι κρασί»

Έμαθε μετά από έξι χρόνια για την απιστία του πρώην του – «Πήγα και του πέταξα ένα ποτήρι κρασί»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.και μεταξύ άλλων, θυμήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν, όταν έμαθε ότι ένας πρώην σύντροφός του τον είχε απατήσει.


«Μου έχει τύχει μια φορά να με απατήσουν, τουλάχιστον έτσι ξέρω. Είχε τύχει να λάβει η Μαρία Μπακοδήμου ένα μέιλ που έλεγε «πείτε στον Γιάννη πως το 2008, όταν έλειπε για τη Eurovision με την Καλομοίρα, ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση που είχε τότε»», περιγράφει.

Όπως εξηγεί παρακάτω, η αντίδρασή του δεν ήταν τόσο… ψύχραιμη. «Μετά από έξι χρόνια και παρόλο που το πρόσωπο που με απάτησε δεν ήταν πια στη ζωή μου, πήγα, το βρήκα και να στο πω κομψά, του πέταξα ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο», ανέφερε.

Μιλώντας για τον σύντροφο που έχει στη ζωή του τα τελευταία 13 χρόνια, ανέφερε χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του: «Το ότι έχω βρει έναν άνθρωπο και είναι δίπλα μου 13 χρόνια τώρα, με κάνει τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου».


Τελος, αποκάλυψε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια: «Έχω οικογένεια. Εννοείς παιδί; Όχι. Όταν έφυγε από τη ζωή ο αδερφός μου, κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου, άρα αυτό το κεφάλαιο είχε κλείσει για εμένα από πολύ νωρίς».

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *