Αρχική / ---SLIDER / Ενοχλημένος από τους γάμους ομοφυλόφιλων ο Κώστας Πρέκας: «Προσβάλλουν τη χώρα μου»!

Ενοχλημένος από τους γάμους ομοφυλόφιλων ο Κώστας Πρέκας: «Προσβάλλουν τη χώρα μου»!

Την έντονη ενόχληση του με το ενδεχόμενο να «περάσει» ο νόμος για τον γάμο των ομοφυλοφίλων εξέφρασε ο Κώστας Πρέκας.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο «MEGA Καλημέρα», είπε: «Θέλω να παρακαλέσω τον πρωθυπουργό να μην περάσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχτεί μια τέτοια πρόοδο, για εμένα δεν είναι πρόοδος. Όλο αυτό προσβάλλει την χώρα μου και τους πάντες. Δεν μπορεί όλο αυτό να γίνει νόμιμο. Η νοοτροπία και το DNA του ελληνικού λαού, δεν μπορεί να το δεχτεί όλο αυτό. Να συμβιβαστώ με αυτήν την ιδέα, το αποκλείω».

Ο ηθοποιός μίλησε στη συνέχεια και για την επαγγελματική πορεία του. «Δεν έχω κανένα παράπονο από την πορεία μου, γνώρισα και ευτυχισμένες και πίκρες στιγμές. Στον τόπο μας, ο φθόνος ανθίζει παντού. Είναι πολύ απλό» τόνισε.

Ακόμη, κλήθηκε να αφήσει το σχόλιό του για τις τηλεοπτικές εκπομπές. «Τα άτομα που πλαισιώνουν τους παρουσιαστές, δεν έχουν τη γνώση να κρίνουν καταστάσεις. Ξεπερνούν τα όρια, εκνευρίζουν τον θεατή. Οι παρουσιαστές βγάζουν προς τα έξω μια εγωιστική διάθεση, προβάλλουν το «εγώ είμαι». Ορισμένοι δημοσιογράφοι πρέπει να αναθεωρήσουν τις αρχές τους» τόνισε.

Για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Κώστας Πρέκας είπε ότι: «Θα μου ήταν δύσκολο, αλλά όχι απαγορευτικό να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας άνδρας καταπιέζει μια κοπέλα για έναν ρόλο. Είναι αδιανόητο, άνανδρο, αναξιοπρεπές».

Συνέχισε, τονίζοντας: «Όλοι οι ηθοποιοί που παίζουν στα σίριαλ τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο σφάλμα. Είμαι υπέρ σε ό,τι αφορά στην άνθιση της μυθοπλασίας, για να δουλεύουν όλοι. Πως γίνεται να μην έχει βρεθεί ένας σκηνοθέτης να πει στους ηθοποιούς, ότι όλοι παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Οι ηθοποιοί μάλλον θέλουν να μιμηθούν τον Φώσκολο. Για αυτό και έχουν όλοι την ίδια φάτσα, αυτό δεν είναι υποκριτική».

Τέλος, μίλησε και για την Μαίρη Χρονοπούλου, σημειώνοντας πως «ό, τι έχει ειπωθεί στο παρελθόν για εμένα και εκείνη, είναι ένας μύθος. Δεν ζήσαμε ποτέ κάποιον μεγάλο ερωτά. Ήμουν ένας φίλος με μεγάλη αγκαλιά για εκείνη, και με είχε ερωτευτεί. Μια δημοσιογράφος, κοινή μας φίλη, είχε γράψει ότι η Μαίρη ήταν ερωτευμένη μαζί μου και έτσι ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα. Ακόμα και ο πνευματικός της με είχε παρακαλέσει κάποια στιγμή να αλλάξω γνώμη, αλλά δεν ήθελα. Η παρουσία μου της έκανε κακό. Όταν έμαθα για τον θάνατό της, ένιωσα πόνο, ήταν μια σπουδαία ηθοποιός» είπε ο Κώστας Πρέκας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *