Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Είστε ο πιο ψεύτης και ανίκανος πρωθυπουργός

Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Είστε ο πιο ψεύτης και ανίκανος πρωθυπουργός

«Η ταυτότητά σας γράφει ότι είστε ο πιο ψεύτης, ανίκανος, αποτυχημένος Πρωθυπουργός», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα, κατά τη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

«Το ληξιαρχείο της ιστορίας θα γράφει ότι θα είστε και ο νεότερος τέως πρωθυπουργός», πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά γίνονται πλειστηριασμοί από το υπουργείο Οικονομικών.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σπουδές του, συγκρίνοντάς τες με αυτές του κ. Τσίπρα, ενώ επεσήμανε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό πως «όταν εγώ εργαζόμουν, εσείς κάνατε κομματικές ασκήσεις». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε το γάντι στον Πρωθυπουργό λέγοντας «ας συγκριθούμε» και τόνισε: «Εγώ σε 7 χρόνια πήρα 3 πτυχία από κορυφαία πανεπιστήμια, εσείς κάνατε 10 χρόνια για να τελειώσετε το ΕΜΠ. Οταν εγώ δούλευα, εσείς κάνατε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής. Πόσα ένσημα έχετε κολλήσει;» είπε χαρακτηριστικά.

Βεβαίως υπήρξε σκάνδαλο Siemens ανέφερε ο κ.Μητσοτάκης απαντώντας στον πρωθυπουργό και έθεσε το ερώτημα «τι έκανε η δική σας κυβέρνηση και τι η δικαστική εξουσία;»

Ανέφερε ακόμη πως «κανένας δεν μου χάρισε κανένα τηλεφωνικό κέντρο, όλα πληρώθηκαν στο ακέραιο ».

Για τα δάνεια της ΝΔ ο κ Μητσοτάκης ανέφερε «ψάξτε αλλού κ Τσίπρα για θαλασσοδάνεια, ψάξτε στον κ. Καλογρίτσα . Είστε παιδί του Κουρή και του αυριανισμού , είστε πιο παλαιός από τους παλαιούς είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Διεκδικώ την ενότητα της χώρας», ανέφερε υπογραμμίζοντας πως «μια μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι απαραίτητη για την ανάταση της χώρας». Δεν θα σας ακολουθήσω στον κατήφορο, είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

Όσο εσείς ρίχνετε το επίπεδο, εγώ θα το ανεβάζω κ. Τσίπρα. Δεν είναι μακριά ο καιρός  που ο λαός θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις του. Από σήμερα θα σας αφήσω στη μοναξιά σας, να αποδείξετε ποιος είναι ο περισσότερο διαπλεκόμενος..

Δείτε ακόμα

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψήφισε το συνέδριο την πρόταση για κάλπες -Κασσελάκης: Έληξε, δεν πάμε σε εκλογές

Μόλις μπήκε σε ψηφοφορία η πρόταση Φάμελλου και σηκώθηκαν οι κάρτες – και ενώ είχε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *