Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Επίθεση Θεοδωράκη στην Αχτσιόγλου: Είναι παιδί του κομματικού σωλήνα

Επίθεση Θεοδωράκη στην Αχτσιόγλου: Είναι παιδί του κομματικού σωλήνα

Σφοδρή επίθεση στη νέα υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, χαρακτηρίζοντας την «παιδί του κομματικού σωλήνα» και υποστηρίζοντας πως δεν έχει δουλέψει ποτέ εκτός κόμματος.

Σε συνέντευξή του στην «Βραδυνή της Κυριακής», ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε για την τρέχουσα αξιολόγηση:

Να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Η κυβέρνηση δεν κάνει διαπραγμάτευση. Ούτε έκανε, ούτε θα κάνει. Μεταφράζει και υπογράφει. Απλώς για να έχουν συσπειρωμένο τα κομματικό στράτευμα έχουν πάρει την άδεια από τους θεσμούς να κάνουν πως αντιστέκονται και όταν τελειώσει ο χρόνος, θα υπογράψουν. Όσο για το αν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα η νέα υπουργός… μιλάει το βιογραφικό της. Ούτε ένα ευρώ δεν έχει βγάλει εκτός κόμματος».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, υπογράμμισε πως αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, ο Αλέξης Τσίπρας είτε θα υπογράψει δεύτερο μνημόνιο, είτε θα πάει σε εκλογές.

«Πολύ φοβάμαι ότι αν συνεχίσουμε να παλινδρομούμε μπροστά – πίσω, μπροστά – πίσω, ο κ. Τσίπρας θα γίνει ο πρωθυπουργός των δύο μνημονίων. Ή θα πάει άρον άρον σε εκλογές για να παραδώσει την καυτή πατάτα στον επόμενο.

Εσείς πάντως δεν ζητάτε πρόωρες εκλογές. Εκλογές και αξιολόγηση δεν πάνε μαζί. Ούτε εκλογές και αποφάσεις Ντράγκι για φθηνότερη χρηματοδότηση της χώρας. Το ”εδώ και τώρα εκλογές” μπορεί να αρέσει στις δημοσκοπήσεις αλλά αυτό που προέχει για μας είναι να σιγουρέψουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία. Να κλείσει δηλαδή η 2ηαξιολόγηση. Να μην χάσουμε άλλα ευρωπαϊκά χρήματα, να μην χάσουμε και άλλο έδαφος στην Ευρώπη. Και μετά έχουμε χρόνο για εκλογές», είπε.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *