Αρχική / ---SLIDER / Επτά Χρήσιμες συμβουλές για τις αγορές σας για το “Black Friday”

Επτά Χρήσιμες συμβουλές για τις αγορές σας για το “Black Friday”

Επτά χρήσιμες συμβουλές για τις αγορές με μεγάλες προσφορές ενόψει του θεσμού ” Black Friday” που αρχίζει τη Παρασκευή, στις 23 Νοεμβρίου 20 18 δίνει η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή στους πολίτες τις χώρας.

Πιο αναλυτικά:
-Διενεργήστε έρευνα αγοράς από τώρα.
Εντοπίστε τα προϊόντα που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και σημειώστε την τιμή τους, ώστε να μπορείτε πιο εύκολα να έχετε πραγματική εικόνα του ύψους των εκπτώσεων που θα ανακοινωθούν την Black Friday.-Μην κάνετε βιαστικές αγορές.
Αγοράστε αυτά που πραγματικά χρειάζεστε. Κάντε προσεκτική έρευνα αγοράς, συγκρίνοντας τιμές και ποιότητες προϊόντων.

-Μην αγοράσετε ένα προϊόν, απλά επειδή είναι σε προσφορά.
Μελετήστε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Αναζητήστε κριτικές (reviews) για την ποιότητα του προϊόντος. Αξιολογήστε την τελική τιμή, όχι την έκπτωση.

-Αξιοποιήστε το διαδίκτυο.
Χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο, όχι μόνο για πραγματοποίηση αγορών, αλλά και για να εντοπίσετε εναλλακτικά προϊόντα, κριτικές για το προϊόν που σας ενδιαφέρει, καθώς και την τιμή πώλησης του προϊόντος από άλλους προμηθευτές.

-Η τιμή δεν πρέπει να είναι το μόνο κριτήριο.
Ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν αξίας (πχ. κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή), είναι σημαντικό να αξιολογήσετε την αξιοπιστία και την ποιότητα εξυπηρέτησης του συγκεκριμένου πωλητή. Ρωτήστε άλλους καταναλωτές για τις εμπειρίες τους, όπως για παράδειγμα η ανταπόκριση του πωλητή σε θέματα εγγυήσεων.

-Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας από πριν.
Είναι προφανές ότι την ημέρα του Black Friday θα υπάρξουν αρκετές προσφορές και θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε. Καθορίστε από πριν τι χρειάζεστε και το μέγιστο ποσό που θέλετε να διαθέσετε, έχοντας υπόψη τις οικονομικές σας δυνατότητες.-Ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών του καταστήματος, πριν προβείτε σε αγορά.
Να θυμάστε ότι σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, για αγορές από κατάστημα δεν υπάρχει νομική υποχρέωση και επαφίεται στην πολιτική του κάθε καταστήματος αν θα αποδεχτεί επιστροφές ή αλλαγές. Αυτό προφανώς και δεν ισχύει για αγορές μέσω διαδικτύου, όπου οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα υπαναχώρησης μέχρι και 14 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος.

 

 

 

 

 

 

One comment (1)

  1. Κλειδαράς Γλυφάδας

    Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας και ιδίως για όλες τις ενέργειές σας στη περιοχή της Γλυφάδας. Είμαι
    Κλειδαράς Γλυφάδας για όποια υπηρεσία κλειδώματος και εξυπηρετώ και τις περιοχές
    Κλειδαράς Άλιμος, κλειδαράς βούλακλειαδαράς Αργυρούπολης και κλειδαράς Ελληνικό τώρα και κλειδαράς Ηλιούπολης. Έχω διαβάσει πολλά πολλά άρθρα σας και κάνετε πολύ δίκαιη δουλειά. Κλειδαράς Βούλας 24 ώρες δίπλα σας

     

  2. Προϊόντα Herbalife είναι η βασική μου εργασία και ξέρω πολλά χρόνια απο online καταστήματα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή όχι μόνο για την χρήση όποιας κάρτας αλλά και για την αξιοπιστία των προϊόντων. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο Google Ισορροπημένη υγιεινή διατροφή με προϊόντα Herbalife θα βγούν πάνω πάνω 3-4  links όπου είναι πληρωμένα, αυτά κανένας δεν ξέρει πότε και πως βρέθηκαν πάνω πάνω.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *