Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Έρχεται ποινολόγιο για τους κοπανατζήδες υπουργούς
¬œ’À« - ”’∆«‘«”« ≈–… ‘«” –—œ‘¡”≈Ÿ” ‘œ’ –—Ÿ»’–œ’—√œ’ √. –¡–¡Õƒ—≈œ’ √…¡ –¡—œ◊« ÿ«÷œ’ ≈Ö…”‘œ”’Õ«” ”‘«Õ  ’¬≈—Õ«”«  ¡… ÿ«÷œ÷œ—…¡ - 3Á Áϛҷ(ICON PRESS / À…¡ œ” √…¡ÕÕ«”)

Έρχεται ποινολόγιο για τους κοπανατζήδες υπουργούς

Αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής στην οποία θα συμπεριληφθεί και ποινολόγιο για τους “κοπανατζήδες” Υπουργούς οι οποίοι συστηματικά απουσιάζουν από τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου και αποφεύγουν να απαντούν στις ερωτήσεις βουλευτών σχεδιάζει ο πρόεδρος της Βουλής έχοντας ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία συλλογής προτάσεων από τις κοινοβουλευτικές ομάδες.

 

Τα παραπάνω αποκάλυψε σήμερα το πρωί στη Βουλή ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά αναβλήθηκε η συζήτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ερωτήσεων που είχαν προγραμματιστεί. Απαντώντας στις διαμαρτυρίες του βουλευτή της Ν.Δ Νότη Μηταράκη και του βουλευτή του ΚΚΕ Μ.Συντυχάκη οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η δικαιολογία “φόρτος εργασίας” ώστε οι Υπουργοί να μην μεταβαίνουν στη Βουλή είναι απαράδεκτη ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι έρχεται αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής που θα αφορά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο η οποία μεταξύ άλλων θα προβλέπει τόσο την ομαδοποίηση των ερωτήσεων ώστε οι Υπουργοί να γνωρίζουν σε σταθερή βάση  ποιες ημέρες πρέπει να βρίσκονται στη Βουλή αλλά και “ποινολόγιο” για τους κοπανατζήδες Υπουργούς.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *