Αρχική / ---SLIDER / Έξαλλος ο Αρναούτογλου με σχόλια για τον «Εκατομμυριούχο»: «Αμέσως να ρίξουν λάσπη»

Έξαλλος ο Αρναούτογλου με σχόλια για τον «Εκατομμυριούχο»: «Αμέσως να ρίξουν λάσπη»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «The 2night show» ξέσπασε με σχόλια που άκουσε και διάβασε για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».


«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης. Γιατί πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη. Γιατί στην Ελλάδα ο Εκατομμυριούχος που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι.
Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμού, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγεις κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο.


Αλλά λένε “μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;”. Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει. Ακούω κάποιους, να μην τους χαρακτηρίσω, που συγκρίνουν με την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν συγκρίνονται αυτά τα πράγματα. Μιλάμε για άλλες αγορές».

Δείτε ακόμα

Check Also

Πασχαλινές διακοπές: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία και για τις εκλογές

Οι  μαθητές και εκπαιδευτικοί θα απολαύσουν ακόμη δύο ημέρες διακοπών πριν τελειώσει το σχολικό έτος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *