Αρχική / ---SLIDER / Φαίη Σκορδά: «Αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές, δεν θα υπήρχαν και οι Ράδιο Αρβύλα»

Φαίη Σκορδά: «Αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές, δεν θα υπήρχαν και οι Ράδιο Αρβύλα»

Κλεοπάτρα Πατλάκη: “Το θέμα σε αυτή τη ζωή είναι να έχεις καλή βιτρίνα. Δεν πείθει τον άλλον ότι είναι αντικειμενικός”;
Τα σχόλια που έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα για τα κατά καιρούς reality που έχει εντάξει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του, με αφορμή και το επερχόμενο Game of Love, προκάλεσαν αντιδράσεις στο Πρωινό. Μετά την …επισήμανση της προηγούμενης εβδομάδας «Είμαστε η εκπομπή μετά τον Γιώργο Παπαδάκη…», οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής επανήλθαν.«Θεωρεί ότι είναι υποτιμητικό να είναι στο ίδιο κανάλι το Ράδιο Αρβύλα με όλα τα άλλα», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός για τον Αντώνη Κανάκη. «Μας το είπε ξεκάθαρα. Δεν του αρέσουν τα reality show, δεν του αρέσουν οι καλεσμένοι με ακραίες απόψεις», επισήμανε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Φαίη Σκορδά, ακούγοντας προσεκτικά, είπε τα εξής: «Αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές, δεν θα υπήρχαν και οι Ράδιο Αρβύλα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια κατηγορία παρουσιαστών που λέει «δεν τα βλέπω αυτά, είναι μπασκλασαρία» αλλά μετά τα παίζουν στις εκπομπές. Αν δεν σου αρέσει κάτι μην το παίζεις».

Όσο για την Κλεοπάτρα Πατλάκη, δήλωσε πως: «Όταν σχολιάζεις προϊόντα του σταθμού στον οποίο εργάζεσαι και αντέχεις και παραμένεις παρόλο που δε συμφωνείς με τα προϊόντα, δίνεις και μια άλλη βιτρίνα προς τα έξω ότι «εγώ είμαι και πιο αντικειμενικός». Το θέμα σε αυτή τη ζωή είναι να έχεις καλή βιτρίνα. Δεν πείθει τον άλλον ότι είναι αντικειμενικός»;

δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμα

Check Also

Πρόστιμα 305.000 ευρώ σε εισπρακτικές εταιρείες από το υπουργείο Ανάπτυξης. Ποιές είναι;

Διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 305.000 ευρώ σε τρεις Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *