Αρχική / ---SLIDER / Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Με χωριστές εκπομπές τη νέα σεζόν;

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Με χωριστές εκπομπές τη νέα σεζόν;

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας βρίσκονται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα, καθώς ενώ φαίνεται να έχουν συμφωνήσει από πολύ νωρίς ότι θα παραμείνουν στον ΑΝΤ1, υπάρχει μια… λεπτομέρεια που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο αγκάθι όσον αφορά στις τελικές υπογραφές.


Οι δύο παρουσιαστές έχουν εκφράσει από καιρό την επιθυμία τους να παρουσιάσουν δύο διαφορετικές εκπομπές την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να συνεχίσει με μια πιο ενημερωτική-κοινωνική εκπομπή και η Φαίη Σκορδά με ξεκάθαρη ψυχαγωγία. Ο ΑΝΤ1, όμως, δεν θα επιθυμούσε τη διάσπαση του τηλεοπτικού ζευγαριού και κάπου εκεί άρχισε το θρίλερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή -γιατί τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν- τα συμβόλαια των παρουσιαστών βρίσκονται στα χέρια των δικηγόρων τους. Το σενάριο του «χωρισμού» φαίνεται να αποκτά προβάδισμα. Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να ξεκινά πρώτος, γύρω στις 09:30 αν όχι νωρίτερα και να παραδίδει τη σκυτάλη στην Φαίη Σκορδά στις 11:00, η οποία θα συνεχίζει μέχρι τις 13:00.


Οι δύο εκπομπές θα έχουν διαφορετικούς συνεργάτες, με τον Τάσο Τεργιάκη και την Φωτεινή Πετρογιάννη να παραμένουν στον Γιώργο Λιάγκα. Η Φαίη Σκορδά θα έχει νέα πρόσωπα μπροστά και όπως μαθαίνουμε έχουν αρχίσει ήδη οι αναζητήσεις…

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *