Αρχική / ---SLIDER / Φαίη Σκορδά: Τα σχέδιά της για τα Χριστούγεννα και το ενδεχόμενο νέας σχέσης!

Φαίη Σκορδά: Τα σχέδιά της για τα Χριστούγεννα και το ενδεχόμενο νέας σχέσης!

Σε μία ιδιαίτερα όμορφη φάση της ζωής της, βρίσκεται η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια που ετοιμάζεται για τις χριστουγεννιάτικες αποδράσεις της με τα δύο της παιδιά, μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»:

«Στολίσαμε όλοι μαζί φέτος. Δεν είναι πολύ σικάτο, αλλά για μένα είναι το πιο ωραίο γιατί έχει πάνω τα στολίδια των παιδιών που τα βάζουμε μαζί. Είναι λίγο πιο αγαπησιάρικο.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν πολυμαγειρεύω εγώ τώρα πια στο σπίτι, μαγειρεύει η μαμά μου. Έχει έρθει να με βοηθήσει ένα διάστημα και απολαμβάνουμε τα φαγητά της μαμάς -όχι ότι είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά είναι πιο καλά από τα δικά μου.
Θα πάμε και φέτος στην πατρίδα στο Κιλκίς. Θα πάμε και λίγο στο σπίτι στο χωριό, στα Άνω Πορόια, μπορεί να κάνουμε μια βόλτα και στη Θεσσαλονίκη με τα παιδιά. Τα Χριστούγεννα, οι διακοπές, είναι με την οικογένεια».

Όσο για το αν βρίσκει χρόνο για την προσωπική της ζωή απάντησε: «Αν ήθελα θα έβρισκα. Όταν κάποιος θέλει, βρίσκει… Νομίζω πως είμαι μακριά από το να δημιουργήσω μια καινούρια σχέση»

Δείτε ακόμα

Check Also

Παρέμβαση «βόμβα» Τσίπρα! «Να προσφύγει στη βάση ο Κασσελάκης»

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και την ώρα που το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *