Αρχική / ---SLIDER / Γενική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου αποφάσισε η ΓΣΕΕ

Γενική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου αποφάσισε η ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας για τις 14 Δεκεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, εξαιτίας -όπως υποστηρίζει- την «αδιέξοδη και ανάλγητη πολιτική» της κυβέρνησης, που «στραγγαλίζει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Επίσης, η ΓΣΕΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση πανεθνικής δράσης σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας το αμέσως προσεχές διάστημα.
Οι παραπάνω αποφάσεις της ΓΣΕΕ προήλθαν έπεται από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, με τη συμμετοχή ομοσπονδιών, εργατικών κέντρων καθώς και εκπροσώπων επαγγελματοβιοτεχνών, εμπόρων και επιστημονικών φορέων, προκειμένου η ΓΣΕΕ να καθορίσει την περαιτέρω δράση της Συνομοσπονδίας αλλά και για να συντονίσει τον αγώνα στο πλαίσιο μιας κοινωνικής συμμαχίας ενάντια στην πολιτική των μνημονίων.
Όπως υπογραμμίζει η ΓΣΕΕ, η «αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική» συνεχίζεται και αποτυπώνεται και στον νέο προϋπολογισμό, «έναν προϋπολογισμό κοινωνικής ισοπέδωσης και ανακύκλωσης της ύφεσης».

Δείτε ακόμα

Check Also

Παρέμβαση «βόμβα» Τσίπρα! «Να προσφύγει στη βάση ο Κασσελάκης»

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και την ώρα που το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *