Αρχική / ---SLIDER / Γεννηματά κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα θα πάρει το δρόμο που της αξίζει και εσείς θα πάρετε δρόμο

Γεννηματά κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα θα πάρει το δρόμο που της αξίζει και εσείς θα πάρετε δρόμο

“Σκάνδαλο ή σκευωρία; Δεν υπάρχει αυτό το δίλημμα. Ισχύουν και τα δύο. Υπάρχει σκάνδαλο στην εξέλιξη της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης. Υπάρχει σκευωρία της Κυβέρνησης με την ολοφάνερη επιχείρηση σπίλωσης των πολιτικών της αντιπάλων”, είπε ξεκινώντας την ομιλία της η Φώφη Γεννηματά.

“Χθες ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου σας εξέθεσε ολοκληρωτικά. Οι μάρτυρες στους οποίους στηριχτήκατε αποκλειστικά για να στήσετε το όλο σκηνικό, κατέθεσαν σε καθεστώς απλής προστασίας.Και ω του θαύματος, αναβαθμίστηκαν σε προστατευόμενους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, μόνο αφ’ ότου ξεσηκώθηκε κατακραυγή και σάλος. Αυτό αποδεικνύει το πόσο μεθοδικά και δόλια στήνετε την όλη σκευωρία”, ανέφερε στη συνέχεια.

“Εσείς κ. Τσίπρα, μοναδική έγνοια έχετε την πολιτική αξιοποίηση του σκανδάλου. Η ματιά σας είναι στραμμένη μόνο στα κομματικά οφέλη που μπορείτε να προσκομίσετε.

Όχι σε τι ωφελεί την χώρα αλλά τι ωφελεί εσάς. Για αυτό εξαιρέσατε από τον έλεγχο θρασύτατα και την διερεύνηση των δικών σας ευθυνών, των δικών σας Υπουργών, της δικής σας περιόδου.

Βρισκόμαστε λοιπόν σήμερα εδώ για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με μια πολιτική σκευωρία με ενορχηστρωτή τoν κ. Τσίπρα και βραχίονες Υπουργούς του.

Πρώτοι εμείς λέμε ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ με ανεπηρέαστη την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ.

Και όσοι από τα πραγματικά γεγονότα βρεθούν ένοχοι να τιμωρηθούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει με ωμό τρόπο τις δικές του ευθύνες και παραλείψεις στο πεδίο του φαρμάκου και της Υγείας.

Να αποκαλυφθεί το οργανωμένο σχέδιό σας. Η γκρίζα προπαγάνδα σας, που διαστρέφει τα γεγονότα και τις αποδείξεις, συνθέτοντας ένα δικό της αφήγημα, που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Εμείς κυρίες και κύριοι βουλευτές, απαιτούμε την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Γι’ αυτό και λέμε ΝΑΙ στην σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρτικής Εξέτασης σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, με πλήρη ανακριτικά καθήκοντα που θα έχει την δυνατότητα να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ.

Κύριε Πρωθυπουργέ, απόψε κομπάζετε, υποδυόμενοι τους κατήγορους, τους αγγέλους της κάθαρσης.Αλλά δεν έχετε συναίσθηση της πραγματικής σας θέσης. Απόψε είστε εσείς που στέκεστε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.Κι είμαστε εμείς που σας κατηγορούμε. Επώνυμα, χωρίς κουκούλες. Σας κατηγορούμε για τον θεσμικό κατήφορο που σπρώχνετε τη χώρα. Σας κατηγορούμε για τις ευθείες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Για τη χειραγώγηση δικαστικών λειτουργών. Για θεσμικό σκάνδαλο.

Η χώρα θα πάρει το δρόμο που της αξίζει και εσείς θα πάρετε δρόμο”.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής εμφανίστηκε με… δεκαπεντάποντα τακούνια!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει στην ελληνική τηλεόραση. Αυτή τη φορά μιλάμε για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *