Αρχική / ---SLIDER / Γιάννης Πλούταρχος: «Όταν ξεκινούσα στο τραγούδι μου έβρισκαν χίλια κουσούρια»

Γιάννης Πλούταρχος: «Όταν ξεκινούσα στο τραγούδι μου έβρισκαν χίλια κουσούρια»

Για την εποχή που ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε επίσης σε ερωτήσεις για τον γιο του, αλλά και την εφορία.
«Όταν ξεκινούσα στο τραγούδι μου είπαν “αγόρι μου δεν κάνεις γι’ αυτό”, “δεν μου αρέσει η φωνή σου”, “λες πολύ απαλά ερωτικά τραγούδια”. Μου έβρισκαν χίλια κουσούρια», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Για τον γιο του: «Κι εγώ από το youtube είδα τον γιο μου να τραγουδάει. Αγωνίζεται για κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, του αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι. Θεωρώ πως είναι σχετικά καλός, είναι άγουρη ακόμα η φωνή του».
Για το θέμα με την εφορία: «Είμαστε σε μια διαδικασία που κρατάει τέσσερα χρόνια. Δεν ξέρω να σας πω κάτι παραπάνω, είμαστε σε μια διαδικασία που σε λίγο καιρό θα ξεκαθαριστεί».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ηλεκτρονικές απάτες μέσω του σκαναρίσματος QR κωδικών

 Όλο και πιο ευρηματικές γίνονται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *