Αρχική / ---SLIDER / Γιώργος Λιάγκας: «Έχω δεχτεί το ύψιστο bullying που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα… δεν τον αγαπάω τον εαυτό μου»

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω δεχτεί το ύψιστο bullying που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα… δεν τον αγαπάω τον εαυτό μου»

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες για τα παραπανίσια κιλά, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στον αέρα της εκπομπής του για τον ίδιο, ενώ ξέσπασε και για το πριν μερικά χρόνια εξώφυλλο του Down Town.


Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι σαφές ότι εγώ έχω δικαίωμα να είμαι χοντρός, να τρώω όσο θέλω, να κάνω ό,τι θέλω και να μην ενδιαφέρει κανέναν. Επίσης, έχω δικαίωμα να σαρκάζομαι με τον εαυτό μου. Δεν έχεις εσύ το δικαίωμα να μου κάνεις πλάκα επειδή είμαι χοντρός. Σε καμία περίπτωση. Αν εγώ έλεγα ότι θα ξυπνήσω αύριο το πρωί και θα είμαι όπως θέλω, θα ήθελα να είμαι το ίδιο ή 15 κιλά λιγότερο; Εγώ 15 κιλά λιγότερο θα ήθελα, το λέω ξεκάθαρα.

Βρες μου έναν άνθρωπο που να έχει παραπάνω κιλά και να ήθελε να παραμείνει στα ίδια. Όσοι το λένε, λένε ψέματα. Εγώ θα ήθελα μια μέρα να ξυπνήσω και να είμαι αδύνατος. Δεν τον αγαπάω τον εαυτό μου».


Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τους τόνους και ανέφερε τα εξής: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει δεχτεί το ύψιστο bullying που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και δεν έχει μιλήσει κανένας. Όταν περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας με έβαλε με τη φάτσα μου και το σώμα ενός bodybuilder από κάτω, κανένας δεν βγήκε να μιλήσει σε αυτή τη χώρα. Άρα μη βγαίνουν εμένα να μου κουνήσουν το δάχτυλο διάφοροι για την αποδοχή της διαφορετικότητας. Βγήκε κανείς να μιλήσει τότε από αυτούς που το παίζουν τώρα δικαιωματιστές; Κανένας. Αλλά να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούμε να λέμε είμαι 300 κιλά και πόσο ωραίος είμαι που είμαι 300 κιλά».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *