Αρχική / ---SLIDER / Γιώργος Λιάγκας: «Κάνω δημόσια έκκληση στις εκπομπές να μην με ξαναπαίξετε»

Γιώργος Λιάγκας: «Κάνω δημόσια έκκληση στις εκπομπές να μην με ξαναπαίξετε»

“Να μου κάνουν μία χάρη οι εκπομπές: να μην ξανασχοληθούν με εμένα. Δεν θέλω”, δηλώνει ο Γιώργος Λιάγκας.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε μέσα από την εκπομπή τους να απευθύνει έκκληση προς όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές να μην ασχοληθούν ξανά μαζί του, να μην τον ξαναπαίξουν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.


«Τι αμάρτημα έκανα πάλι και διχάστηκε η ελληνική τηλεόραση; Δεν ήταν αστείο το απόσπασμα με τη Ζαρίφη και τον Αλεξάνδρου. Ήταν κακό. Αυτό όμως, δεν ήταν μομφή για την Κατερίνα. Γιατί είδα τίτλους που έλεγαν «Λιάγκας εναντίον Κατερίνας». Είπα και το κόβουν αυτό, ότι η Κατερίνα είναι ένας υπεραταλαντούχος άνθρωπος και την έχω δει στο θέατρο. Πραγματικά είναι εξαιρετική, της έχω προτείνει στο παρελθόν να συνεργαστούμε και δεν ευοδώθηκε.

Και η εκπομπή της για τα δεδομένα του Open κάνει 7% και είναι μεγάλο. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος της δίνει μία ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί ή όχι. Αυτό δεν το χρειαζόταν. Δεν σημαίνει ότι ακυρώνω έναν άνθρωπο και ότι έχω μία κόντρα και νέο beef. Μην τρελαθούμε τώρα. Για ποιον λόγο να διχαστεί η ελληνική τηλεόραση;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.


«Και να κάνω μία πρόταση, το λέω ειλικρινά. Να μου κάνουν μία χάρη οι εκπομπές: να μην ξανασχοληθούν με εμένα. Δεν θέλω. Βλέπω κάποιους που έχουν μία λογική που λέει «πάλι με αυτούς θα ασχοληθούν;», γιατί ασχολούνται; Τους ζήτησα εγώ; Πήρα εγώ κανέναν τηλέφωνο; Κάνω δημόσια έκκληση, να μην με ξαναπαίξετε!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *