Αρχική / ---SLIDER / Γιώργος Σουξές: Το τροχαίο ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή και ο κορονοϊός

Γιώργος Σουξές: Το τροχαίο ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή και ο κορονοϊός

Ο Γιώργος Σουξές ο ενωμοτάρχης της σειράς «Άγριες Μέλισσες» με αφορμή την καραντίνα λόγω του κορονοϊού αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή.«Φυλακισμένος στο σπίτι μου; Εγώ έχω κάτσει επτά μήνες σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου με λάμες στο πόδι ύστερα από τροχαίο, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή που οδηγούσα. Δεν ήξερα για μήνες τι τροπή θα πάρει η υγεία μου, τι θα γίνει με το πόδι μου.

Σκεφτόμουν μέσα στο νοσοκομείο τις ώρες της μοναξιάς και αν γίνει ένας σεισμός ποιος θα με βοηθήσει. Όποιος έχει αναγκαστεί να μείνει μήνες και χρόνο σε νοσοκομείο με επεμβάσεις δεν πτοείται να μείνει σπίτι του. Στο νοσοκομείο παρακαλούσα να βρεθώ στο σπίτι μου. Μετά το τροχαίο τα βλέπω όλα αισιόδοξα.

Και να βαρεθώ στο σπίτι, που δεν βαριέμαι, γιατί με τις Άγριες Μέλισσες έτρεχα μαραθώνιο και το σπίτι μου ήταν άνω κάτω και τώρα βρήκα χρόνο να το τακτοποιήσω, βγαίνω στο μπαλκόνι και μιλάω στους γείτονες, ακόμη και σε αυτούς που δεν μιλούσα. Δεν θέλω να κάνω άσχημα σενάρια με το μυαλό μου, αντιμετωπίζω ρεαλιστικά μια πανδημία και αξιοποιώ το χρόνο που έχω για να διαβάσω βιβλία, να ακούσω μουσική, να μιλήσω με φίλους από το τηλέφωνο. Θα έλεγα ότι και ως άνθρωπος είμαι μοναχικός, λαχταρώ την ησυχία του σπιτιού μου», δήλωσε στο περιοδικό «enjoy».

Δείτε ακόμα

Check Also

Κορονοϊός: Συστήνεται ο εμβολιασμός ατόμων με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, διευκρινίσεις για τις αλλεργίες

Τον εμβολιασμό όλων των ασθενών με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα συνιστά η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία (ΕΠΕ). …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *