Αρχική / ---SLIDER / Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επιστρέφει η ταξιδιωτική εκπομπή «Ομορφος κόσμος»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επιστρέφει η ταξιδιωτική εκπομπή «Ομορφος κόσμος»

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην αρχή της εκπομπής του «The 2night show»! Συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε την επιστροφή της αγαπημένης ταξιδιωτικής εκπομπής «Ομορφος κόσμος». Αρχικά αναφέρθηκε σε ταξίδια που έρχονται και έπειτα προέτρεψε τους τηλεθεατές να τον υποδεχτούν στον τόπο τους όπως έκαναν πάντα, ενώ κλείνοντας είπε: «Οποιος κατάλαβε κατάλαβε».


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σκοπεύει όχι απλώς να ανανεώσει με τον ΑΝΤ1 για άλλα τρία χρόνια, αλλά μαζί με το τοκ σόου «The 2night show» και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» θα αναλάβει ξανά την παρουσίαση της ταξιδιωτικής εκπομπής «Ομορφος κόσμος», με περίπου 10 επεισόδια. Να σημειώσουμε πως η ταξιδιωτική εκπομπή «Ομορφος κόσμος» άρχισε το 2002 στο Mega και έπειτα από ένα διάλειμμα επέστρεψε το 2012-2013. Στην εκπομπή αυτή ο παρουσιαστής γύριζε όλη την Ελλάδα και συναντούσε απλούς ντόπιους ανθρώπους, μιλούσε για το χωριό τους, τα φαγητά τους, τα ήθη, τα έθιμα και τις συνήθειές τους.

Πριν από λίγες μέρες η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης αναφέρθηκαν και στις καλές σχέσεις του Γρηγόρη με τον πρόεδρο του ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού: «Στη μιντιακή αγορά λένε ότι ο ΑΝΤ1 έχει αδικήσει τον “Εκατομμυριούχο” που σκίζει, καθώς μία το έβαζε, μία το έβγαζε στο γυαλί, για να τακτοποιηθούν οι “Ράδιο Αρβύλα”, και ότι αυτό ο Γρηγόρης το είχε ως παράπονο. Ο Γρηγόρης όμως χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης του σταθμού.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πασχαλινές διακοπές: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία και για τις εκλογές

Οι  μαθητές και εκπαιδευτικοί θα απολαύσουν ακόμη δύο ημέρες διακοπών πριν τελειώσει το σχολικό έτος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *