Αρχική / ---SLIDER / «Η Αλίκη είχε δει το θάνατό της»

«Η Αλίκη είχε δει το θάνατό της»

Συγκλονίζουν τα λόγια του Κώστα Αρζόγλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σε συνέντευξή του στο «Καρφί» αποκάλυψε ότι η αξέχαστη σταρ είχε προαίσθημα ότι θα φύγει από τη ζωή.

«Όλος ο κόσμος μιλάει για μια Αλίκη που έχει εμπορευθεί τα πάντα, ότι κάνει ωραίες παραγωγές, ότι είναι ταλέντο εμπόρου, ότι εμπορεύθηκε ακόμα και την ηλικία της. Δεν είναι μόνο έτσι, είναι κι έτσι. Είχε μια μπέσα προς τους φίλους της, ήταν μπεσαλού και ανοικτή, ευθύς. Σε αυτούς που δεν ήταν φίλη μπορεί να ήταν η χειρότερη κακιά. Είχε μια μεταφυσική διάθεση η Αλίκη.

Κάποια στιγμή πήγαμε στη Χίο σε μια βυζαντινή Μονή οι δυο μας και είχα ήδη αρχίσει να παρουσιάζω κάτι προβλήματα ισορροπίας στον εγκέφαλο, στο περπάτημα κλπ. και μου λέει η Αλίκη “εγώ θα καθίσω”, εγώ ήθελα να καπνίσω και βγήκα έξω από την εκκλησία. Όταν βγήκε η Αλίκη μου λέει “να σου πω εγώ ήρθα εδώ να προσευχηθώ για σένα αλλά είδα ότι εγώ πέθανα και εσύ ζεις”. Αυτή η διαίσθηση της Αλίκης νομίζω ότι έχει σχέση με αυτό που νομίζει ο κόσμος ως εμπορικότητα», είπε ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο ηθοποιός μίλησε όμως και για την Έλλη Λαμπέτη:

«Η Λαμπέτη είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που θα μπορούσε να το πιάσει κανείς. Τη λάτρευα, τη θαύμαζα. Ήταν καλή, σπουδαία και η σχέση της με το κοινό ήταν απίστευτη. Έπαιρνα μαθήματα γιατί ήμουν μικρός. Στο σπίτι της έμαθα ότι η μητέρα μου είχε χαθεί και μου είπε ότι “από εδώ και εμπρός θα είμαι η μανούλα σου”. Όταν κάναμε παραστάσεις έκανε ήδη ακτινοβολίες, μετά από ένα χρόνο πέθανε».

Δείτε ακόμα

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψήφισε το συνέδριο την πρόταση για κάλπες -Κασσελάκης: Έληξε, δεν πάμε σε εκλογές

Μόλις μπήκε σε ψηφοφορία η πρόταση Φάμελλου και σηκώθηκαν οι κάρτες – και ενώ είχε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *