Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Η απάντηση Φωτήλα στη διαγραφή του από το Ποτάμι: «Ολα ανοικτά» για συνεργασία με ΝΔ

Η απάντηση Φωτήλα στη διαγραφή του από το Ποτάμι: «Ολα ανοικτά» για συνεργασία με ΝΔ

«Τη διαγραφή μου την έμαθα από το Ίντερνετ. Δεν έχω έρθει σε καμία επαφή με τη ΝΔ», ανέφερε ο Ιάσων Φωτήλαςσε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή, σχολιάζοντας την απόφαση του προέδρου του Ποταμιού να τον θέσει εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Ο κ. Φωτήλας τόνισε πως «ο εχθρός για μένα δεν είναι το Ποτάμι. Ήταν και είναι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Να διώξουμε αυτή τη σπείρα που λυμαίνεται τον τόπο. Και δεύτερος στόχος ήταν να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε ακόμα και «στριμώχνοντας» τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Μάλιστα, σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε σαν το μικρό παιδί που λέει “αυτό το παιχνίδι είναι δικό μου” και κάθεται μόνο του σε μία γωνία. Δεν είχαμε με το Ποτάμι διαφωνίες ως προς τους στόχους αλλά ως προς το πώς θα φτάσουμε στο σκοπό».

Επίσης, σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση του γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού Παντελή Αβραμίδη, ο κ. Φωτήλας ανέφερε: «Με εξέπληξε η χθεσινή ανακοίνωση γιατί ήταν ανακοίνωση λάσπης. Το Ποτάμι ως προοδευτικό και ανανεωτικό δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί πρακτικές λάσπης. Άλλωστε συνήθως η λάσπη επιστρέφει σε εκείνον που τη ρίχνει».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης για τον τραυματισμό του αστυνομικού – Ομολόγησε την πράξη του

Στη σύλληψη του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια της …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *