Αρχική / ---SLIDER / Η ατάκα του τηλεθεατή που ανάγκασε τη Φαίη Σκορδά να κλείσει την εκπομπή: «Καλό ταξίδι»! (βίντεο)

Η ατάκα του τηλεθεατή που ανάγκασε τη Φαίη Σκορδά να κλείσει την εκπομπή: «Καλό ταξίδι»! (βίντεο)

“Ακούμε αυτά που λέει η μαμά με μεγάλη προσοχή, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχω εγώ. Ναι, είμαι ο κυβερνήτης! Κουμάντο στην οικογένεια πρέπει να κάνει ένας”.

Ο τηλεθεατής που βγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό το μεσημέρι της Τετάρτης, είναι σύζυγος και πατέρας. Οι απόψεις του για τον τρόπο λειτουργίας της οικογένειας, όμως, είναι λίγο ιδιαίτερες… Τόσο ιδιαίτερες που η Φαίη Σκορδά και η Ράνια Θρασκιά βρέθηκαν σε πολύ μεγάλη αμηχανία και ολοκλήρωσαν την εκπομπή με ασυνήθιστο τρόπο.

«Ακούμε αυτά που λέει η μαμά με μεγάλη προσοχή, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχω εγώ. Σε ένα αεροπλάνο υπάρχουν δύο κυβερνήτες, πάντα υπάρχει ο συγκυβερνήτης και ο κυβερνήτης, για τα πάντα έχει ευθύνη ο κυβερνήτης. Αν οι δύο κυβερνήτες τραβήξουν ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά, το αεροπλάνο το βούλιαξαν. Ναι, είμαι ο κυβερνήτης», είπε ο κος Δημήτρης.

«Να είναι ευχαριστημένοι και οι επιβάτες. Πού να το πας ένα αεροπλάνο μόνο του;», σχολίασαν οι δύο παρουσιάστριες.

«Η μητέρα είναι ο μπουρλοτιέρης της οικογένειας! Σας ξινίζω λίγο με αυτά που λέω, αλλά πιστεύω ότι κουμάντο στην οικογένεια πρέπει να κάνει ένας. Όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει!», πρόσθεσε ο τηλεθεατής στη συνέχεια. Ήταν εκείνη η στιγμή που η Φαίη Σκορδά του ευχήθηκε «καλό ταξίδι» και έκλεισε την εκπομπή».

δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *