Αρχική / ---SLIDER / Η δήλωση της Διαβάτη που θα συζητηθεί! «Όλες θυμούνται μετά από χρόνια ότι τις βίασαν!»

Η δήλωση της Διαβάτη που θα συζητηθεί! «Όλες θυμούνται μετά από χρόνια ότι τις βίασαν!»

Η Χρυσούλα Διαβάτη εξέφρασε την άποψή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάτρου.


«Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;» είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει» αναφέρει η Χρυσούλα Διαβάτη


«Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε» τονίζει η Χρυσούλα Διαβάτη.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης για τον τραυματισμό του αστυνομικού – Ομολόγησε την πράξη του

Στη σύλληψη του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια της …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *