Αρχική / ---SLIDER / Η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision με την Κύπρο!

Η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision με την Κύπρο!

Η Ελένη Φουρέιρα συμφώνησε με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου για να “πετάξει” για τη Λισαβόνα με τη σημαία της Κύπρου, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στη Eurovision 2018.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ήδη ηχογραφήσει το τραγούδι, το οποίο σύμφωνα με έγκυρες πηγές ξεπερνά κάθε προσδοκία και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τη μουσική όσο και για το στίχο του. Πρόκειται για ένα μοντέρνο upbeat άκουσμα, όπως μας έχει συνηθίσει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου και θα ξεσηκώσει στους ρυθμούς του ολόκληρη την Ευρώπη.

Πολλοί μάλιστα το έχουν χαρακτηρίσει ως «την δυνατότερη συμμετοχή της Κύπρου στην ιστορία του θεσμού». Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκκρεμούν μόνο κάποιες λεπτομέρειες στα συμβόλαια συνεργασίας μεταξύ της Panic Records και του ΡΙΚ. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι στην Κυπριακή αποστολή θα συμμετέχουν επαγγελματίες από Κύπρο, Σουηδία και Ελλάδα, ούτως ώστε τον Μάιο η χώρα μας να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

Το ΡΙΚ και οι διοργανωτές της Eurovision αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη Πορτογαλία με ένα δυνατό χαρτί, μια έμπειρη ομάδα και μια σπουδαία καλλιτέχνη με μεγάλη πορεία στον χώρο της μουσικής. Η εντυπωσιακή της παρουσία στη σκηνή, η κίνηση της αλλά και οι φωνητικές της ικανότητες κάνουν την Ελένη Φουρέιρα την ιδανική επιλογή για τη χώρα μας και ένας λόγος που τα 12αρια θα πέφτουν βροχή. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ εντός των ημερών, που θα αποκαλύψει τον τίτλο και την ημερομηνία δημοσίευσης του τραγουδιού.

Πηγή: alphanews.live

Δείτε ακόμα

Check Also

Παρέμβαση «βόμβα» Τσίπρα! «Να προσφύγει στη βάση ο Κασσελάκης»

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και την ώρα που το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *