Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Η Επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Αντώνη Κανάκη. Η επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα

Η Επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Αντώνη Κανάκη. Η επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 πριν από λίγο, μας ενημερώνει και επίσημα για την επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης είναι και πάλι εδώ και μάλιστα με δύο εκπομπές. Ωστόσο, υπάρχει ένα «πρόβλημα». Η δεύτερη εκπομπή θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο!
Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Τα νέα είναι ευχάριστα! Ο Αντώνης Κανάκης από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, φέρνει το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα στη Late Night ζώνη, έως και δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, στις 00:15, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, από την Τετάρτη 7 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη , ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 με τη νέα του εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Για το ξεκίνημα τουλάχιστον, θα είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή.

Θα πρόκειται για ένα βραδινό talk show το οποίο θα έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση.

Η βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1…. παίρνει μπροστά, από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 00.15

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *