Αρχική / ---SLIDER / Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για την Άση Μπήλιου!

Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για την Άση Μπήλιου!

Τι αναφέρει το κανάλι;
Για 11η χρονιά η επιτυχημένη εκπομπή «Stars System», με παρουσιάστρια την καταξιωμένη αστρολόγο Άση Μπήλιου, θα σας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του Star και θα αναλύει όσα συμβαίνουν σε αστρολογικό επίπεδο και επηρεάζουν τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.
Σε ένα χορταστικό επεισόδιο, μια φορά τον μήνα, θα παρουσιάζονται αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις, προκειμένου να ενημερωθούμε για τα ευνοϊκά αλλά και τα απαιτητικά διαστήματα, που αφορούν σε κάθε ζώδιο.

Επίσης θα δίνεται έμφαση σε όλες τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές και στην επιρροή, που επιφέρουν σε εγχώριο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.
Με σύμμαχο το χιούμορ, θα απολαμβάνουμε τα γνωστά σε όλους σκετσάκια της εκπομπής. Με καλοδουλεμένο σενάριο και αγαπημένους ηθοποιούς, θα προβάλλονται τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, που θα ήθελαν να «ξεχάσουν», αλλά και οι τρόποι, που μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια στην ζωή τους.
Επιπρόσθετα, στην εκπομπή θα παρουσιάζονται αστρολογικά πορτρέτα διάσημων, θα δίνεται έμφαση στην πολιτική αστρολογία ενώ η Άση Μπήλιου θα φιλοξενεί αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα, μέσα από την ανάλυση του αστρολογικού τους χάρτη.

Λίγες ημέρες πριν την έλευση του νέου χρόνου, η επιτυχημένη εκπομπή «Stars System» κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του Star! Στις 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, στις 15:45, η Άση Μπήλιου παρουσιάζει τις προβλέψεις για το νέο έτος.
Η καταξιωμένη αστρολόγος αναλύει τα θετικά διαστήματα του 2018, τους τομείς, που αναμένεται να πάνε καλύτερα οι δώδεκα εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου και ποιοι θα ευνοηθούν σε ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή είναι η Παρθένος, Ελεονώρα Μελέτη, που το 2018 περιμένει το μεγαλύτερο δώρο, αυτό της μητρότητας. Η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρεται στις ανατροπές, που βίωσε το 2017, στις ξαφνικές εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, το γάμο της και τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.
Ακόμη, θα δείτε ένα αφιέρωμα στον Κρόνο, που έφυγε από τον Τοξότη και εγκαταστάθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θα δούμε τι φέρει αυτή η πλανητική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο λαμβάνοντας μια γεύση από το παρελθόν και τις περιόδους, που ο «μεγάλος δάσκαλος» είχε επισκεφθεί και πάλι το συγκεκριμένο ζώδι

Δείτε ακόμα

Check Also

Παρέμβαση «βόμβα» Τσίπρα! «Να προσφύγει στη βάση ο Κασσελάκης»

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και την ώρα που το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *