Αρχική / ---SLIDER / Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τα ετεροθαλή αδέλφια: «Εγώ και πριν το ζήσω σε πράξη, έλεγα…»

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τα ετεροθαλή αδέλφια: «Εγώ και πριν το ζήσω σε πράξη, έλεγα…»

Με αφορμή το θέμα το οποίο ανέπτυξε η ψυχολόγος Μανουσία Κυπραίου στην εκπομπή σχετικά με τα ετεροθαλή αδέλφια σε μικτές οικογένειες η Ελένη Μενεγάκη κατέθεσε στον πρόλογό της τη δική της άποψη για το θέμα. Η ίδια εξάλλου, έχει ζήσει την κατάσταση και από τις δύο πλευρές, αφού έχει έναν ετεροθαλή αδελφό, τον Θοδωρή Μισόκαλο, αλλά και 3 παιδιά από τον Γιάννη Λάτσιο, εκτός από τη μικρή της τη Μαρίνα από το δεύτερο γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο.«Τα ζευγάρια μπορεί αρκετά συχνά να περάσουν ένα πρώτο διαζύγιο. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ειδικά αν το περάσουν σε νεαρή φάση, ότι δεν δικαιούνται στη ζωή να προχωρήσουν παρακάτω. Και μακάρι να είναι τυχεροί και να ξαναβρούν έναν άνθρωπο που να τους ταιριάζει και μάλιστα πολύ περισσότερο.

Εμένα με έχουν ρωτήσει πολλές φορές: «Ναι, βρήκα τον άνθρωπό μου, έχω ένα παιδί από τον πρώτο γάμο να κάνω και άλλο παιδί;». Δεν είμαι η κατάλληλη να απαντήσω γιατί εγώ την ζωή την βλέπω με αισιοδοξία. Πιστεύω ότι όλοι μας όσο είμαστε ζωντανοί και έχουμε ενέργεια και δυνάμεις, φυσικά πρέπει να ξαναφτιάξουμε την ζωή μας, αν μπορούμε… όχι με το ζόρι. Σώνει και ντε να βρω κάποιον για να μην είμαι μόνη μου. Αυτόν που καταλαβαίνεις ότι έχει κι αυτό, έχει κι εκείνο και είμαι σε μια φάση ζωής που δεν ήμουν κάποτε και ίσως μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί και γιατί όχι να αποκτήσουμε μαζί ένα παιδί. Ή να μην αποκτήσουμε γιατί έχει κι εκείνος ένα παιδί από το γάμο του κι έχω κι εγώ ένα. Πώς το βλέπουν τα παιδιά; Όμως τα παιδιά με ρωτάνε…Εγώ και πριν το ζήσω σε πράξη, έλεγα ένα πράγμα: Είναι θέμα των γονιών, του ζευγαριού. Αν το ζευγάρι έχει έρθει τόσο κοντά που να μην τους χωρίζει τίποτα και αισθάνεται ο ένας για τον άλλο πραγματική αγάπη, θα νιώθει αγάπη και για το πλάσμα που έχει βγει από τον άνθρωπο που αγαπάς και μπορεί να μην ήσουν εσύ το άλλο μισό βιολογικό DNA. Και τι έγινε; Τίποτα δεν έγινε!», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *