Αρχική / ---SLIDER / Η Εύα ζητάει από τον Στάθη να χωρίσουν στην “Γη της Ελιάς”…

Η Εύα ζητάει από τον Στάθη να χωρίσουν στην “Γη της Ελιάς”…

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αφού η Εύα θα ζητήσει από τον Στάθη να χωρίσουν.

Γιατί η Εύα θέλει να χωρίσουν;
Η τυχαία συνάντηση της Εύας και του Στάθη, δεν άργησε να εξελιχθεί και οι δυο τους φανερά γοητευμένοι προχώρησαν σε σχέση. Η Εύα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» πάντα δίπλα του σε όσα του συμβαίνουν, προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι η στάση που κρατά ο Στάθης απέναντι της και τι εξέλιξη θα έχει η σχέση τους. Εκείνος όμως, της ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί ακόμα να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο, τη στιγμή που τον απασχολούν όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά του.


Η Εύα τότε καταλαβαίνει ότι ο άντρας δίπλα της δεν πρόκειται να επενδύσει συναισθηματικά στη σχέση τους και τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση αυτή.

Βέβαια ο Στάθης που δεν περίμενε κάτι τέτοιο, της λέει ότι δεν σέβεται τα όρια του και τη ρωτά γιατί έφτασε σε αυτήν την απόφαση, ενώ της ζητά να το ξανασκεφτεί. Έτσι η Εύα θέλοντας να μείνει λίγο μόνη της για να δει τι θα κάνει στη ζωή της, ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για ένα διάστημα.

Πηγή: Youfly

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *