Αρχική / ---SLIDER / Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σχολίαζαν τόση ώρα αν εγώ έκανα καλά»

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σχολίαζαν τόση ώρα αν εγώ έκανα καλά»

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου σε νέο γύρο αντιπαράθεσης και στη μέση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή της Τετάρτης, η Κατερίνα Καινούργιου είπε για τη σχέση Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλου:


«Τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα εγώ τους είχα γνωρίσει. Τότε έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα που ήμασταν στον Alpha όλοι μαζί. Τότε η Κωνσταντίνα είχε μια άλλη σχέση με έναν κύριο, εγώ ήμουν με τον Βασίλη, Βγαίναμε έξω πολλές φορές και για καφέ… Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ ποτέ η κοπέλα δεν τον είχε κοιτάξει περίεργα ή ο Βασίλης εκείνη. Η σχέση τους έγινε πολύ αργότερα. Τότε δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη αλλά ήμουν και εγώ σε μια άλλη σχέση και ήμουν πολύ καλά που δεν με ενδιέφερε. Χαίρομαι γιατί έχω μοιραστεί κάποιες στιγμές με αυτόν τον άνθρωπο και θέλω να είναι καλά. Η Κωνσταντίνα πάντα ήθελε να κάνει παιδιά. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια».

Το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε μέσα από τη δική της εκπομπή: «Έβλεπα λίγο αυτή τη συζήτηση που έγινε με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τη σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ένιωσα λίγο άβολα παιδιά. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Θεωρώ ότι η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ένα κορίτσι που έχει προχωρήσει τη ζωή της κι όπως είπε, δεν ήταν για εκείνη η πιο σοβαρή της σχέση, τι χρειάζεται να επικοινωνήσει αυτές τις λεπτομέρειες, όπως το ότι δεν τον ήθελε ο πατέρας της;

Κατ’ αρχήν, αν έχει μία τέτοια διαφωνία ο πατέρας σου, δεν μένεις τρία χρόνια με έναν άνθρωπο. Εγώ πιστεύω ότι η Κατερίνα το είπε όντως αυθόρμητα και είμαι σίγουρη ότι με τον τρόπο της ίσως κατάλαβε πως δεν ακούστηκε πολύ ωραίο. Επειδή είναι ένα κορίτσι που τιμά τις επιλογές της και όλοι είχαμε παρελθόν πριν τον άνθρωπο με τον οποίο κάναμε οικογένεια. Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε το παρόν και το μέλλον να είναι ο άνδρας που διαλέξαμε.


Όταν τελειώνει μία ιστορία το να λες ότι δεν τον ήθελε η μάνα σου, η ξαδέρφη σου δεν χρειάζεται. Σέβεσαι τις επιλογές σου γιατί με έναν άνθρωπο έχεις υπάρξει 2, 3, 5 χρόνια μαζί».

Η απάντηση ήρθε από την Κατερίνα Καινούργιου λίγη ώρα αργότερα, όταν μέσα από την Super Κατερίνα ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρησε. Εγώ σχολίασα με τόση χαρά, μέσα από την καρδιά μου. Χαίρομαι που είναι ευτυχισμένοι… Μίλησα τόσο ωραία και ξαφνικά σήμερα το πρωί στενοχωρήθηκα με το Happy Day που έμειναν σε αυτό το κομμάτι. Σχολίαζαν τόση ώρα αν εγώ έκανα καλά κι αν έχει ενοχληθεί η οικογένεια που είπε για τον μπαμπά κάτι αυθόρμητο. Πραγματικά μπορεί να ήταν και λάθος μου που το είπα έτσι στον αέρα, αλλά το είπα τελείως αυθόρμητα.


Το να γίνει αυτό θέμα σήμερα, ενώ έχω μιλήσει τόσο ωραία και να μείνουμε σε κάτι που μπορεί να ήταν και φάουλ μου και για 10 λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο, με ενόχλησε. Στενοχωρήθηκα… Τι να πω; Μη μένετε στα αρνητικά, γενικώς θέλω να το πω αυτό αν θέλετε να κάνετε θέματα, μείνετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε άνθρωπος. Μη μένετε στα αρνητικά, παρακαλώ πάρα πολύ! Ειδικά σε τόσο χαρμόσυνα γεγονότα».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *