Αρχική / ---SLIDER / Η Κόρτνι Καρντάσιαν δείχνει τις καμπύλες της γυμνή στη μπανιέρα

Η Κόρτνι Καρντάσιαν δείχνει τις καμπύλες της γυμνή στη μπανιέρα

Η Κόρτνι Καρντάσιαν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της κι αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτηση που κάνει στο προφίλ της στο Instagram.

Λένε πως όταν νιώθεις καλά ψυχολογικά και τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, αυτό φαίνεται πάνω σου. Σίγουρα δεν είναι κάτι που έρχεται εύκολα ή πολύ νωρίς στη ζωή σου. Θέλει να ζήσεις διάφορες καταστάσεις. Η Κόρτνι Καρντάσιαν βρίσκεται ακριβώς σε αυτή τη φάση ζωής και κάνει μπαμ ότι διάγει τις καλύτερες μέρες της.Αυτό δεν φαίνεται μόνο από το ότι είναι μια ήρεμη δύναμη. Κάτι που ισχύει, αφού δεν θα τη δεις να κάνει το ντόρο με τη ζωή της ή τι φόρεσε στις εξόδους της. Αυτό φαίνεται κι από την τρομερή αυτοπεποίθηση που νιώθει. Σε πείθει γι΄αυτό που αισθάνεται και κάνει. Κι αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη γοητεία της.
Εσχάτως έχουν πληθύνει και οι αποκαλυπτικές αναρτήσεις στο Instagram, με επίκεντρο τις καμπύλες που ως γνήσια Καρντάσιαν διαθέτει. Τώρα η Κόρτνι Καρντάσιαν μπήκε στη μπανιέρα της, «παρέταξε» τις σαπουνάδες σε τέτοια σημεία ώστε να καλύπτουν τα απαραίτητα, αλλά όχι όλο της το κορμί και φωτογραφήθηκε ούσα στην καλύτερη σωματική της εκδοχή.

Είναι κάτι τέτοιες φωτογραφίες που μας ωθούν να πούμε ότι αυτή τη στιγμή έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις. Ότι αποτελεί την πιο γοητευτική και σέξι Καρντάσιαν.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *