Αρχική / ---SLIDER / Η «μπηχτή» του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το «Game of Love» του ΑΝΤ1

Η «μπηχτή» του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το «Game of Love» του ΑΝΤ1

Πλήθος αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει το «Game of Love» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.
Το ριάλιτι σχέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου κατακρίνεται σχεδόν από τους πάντες. Οι γεμάτες υπονοούμενα ατάκες αλλά και οι τολμηρές σκηνές δίνουν και παίρνουν.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στους δημοσιογράφος για το «The Wall» αλλά και το ριάλιτι σχέσεων του ANT1.
«Παρουσιάσαμε το Nomads μέχρι τον Δεκέμβριο ανταγωνιστικά. Έκανε 26% μέσο όρο prime time, ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αν και κάποιοι προσπάθησαν να το μειώσουν λίγο αυτό. Το 25,7% που έκανε μέσο όρο, νομίζω ήταν ένα πολύ καλό νούμερο. Τώρα επιστρέφουμε με το The Wall. Νομίζω ότι πάλι δίνουμε ορμή και ζωντάνια. Πάμε για το καλύτερο και να κερδίσει και ο κόσμος πάρα πολλά χρήματα. Αν όλα πάνε καλά, λογικά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει».
Όσον αφορά το «Game of Love» απάντησε με καυστικό τρόπο: «Επειδή με ξαναρώτησαν τα παιδιά και θεωρώ ότι αυτές οι συζητήσεις θέλουν αρκετή ώρα για να τις σχολιάσουμε, αυτά τα παιχνίδια γίνονται εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη και πολύ πιο σκληρά από αυτά που βλέπουμε εμείς εδώ, σε όλα υπάρχει ένα μέτρο. Δεν θα το παρουσίαζα γιατί δεν μου αρέσει να το παρουσιάζω. Δεν έχω κάτι να πω εγώ εκεί πέρα μέσα»

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *