Αρχική / ---SLIDER / Η περιπέτεια του Δήμου Βερύκιου με την υγεία του και το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο

Η περιπέτεια του Δήμου Βερύκιου με την υγεία του και το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο

Μία δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και αντιπρόεδρος του ομίλου ALPHA, Δήμος Βερύκιος. Ήταν μάλιστα τόση η σοβαρότητα του προβλήματος που οι θεράποντες ιατροί του έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του σε νοσοκομείο.Ο αντιπρόεδρος του ALPHA νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τρίτη ημέρα, αφού η εισαγωγή του έγινε την Παρασκευή και παρακολουθείται διαρκώς με τον ίδιο όμως να μη χάνει το θάρρος του και την επιμονή του.

Αυτό φάνηκε και από μία ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στα social media του και πιο συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι.», ήταν η λεζάντα του δημοσιογράφου που υποσχέθηκε την πολύ σύντομη επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *