Αρχική / ---SLIDER / Η τελευταία επιθυμία του Χρήστου Σιμαρδάνη δείχνει το πόσο μεγάλος άνθρωπος ήταν

Η τελευταία επιθυμία του Χρήστου Σιμαρδάνη δείχνει το πόσο μεγάλος άνθρωπος ήταν

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, ο Χρήστος Σιμαρδάνης με την επιθυμία του ηθοποιού να μην κατατεθούν στεφάνια να γίνεται πραγματικότητα.

Αντί στεφάνων, τα χρήματα δόθηκαν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

Ο σύντροφος του ηθοποιού Νίκος Κακαράς, που τυγχάνει να είναι και νοσηλευτής στην εν λόγω μονάδα, μίλησε και αποκάλυψε στην Ανθή Βούλγαρη στο Secret ποια ήταν η επιθυμία του ηθοποιού, την οποία δυστυχώς λόγω του πρόωρου θανάτου του δεν πρόλαβε να εκπληρώσει.

«Ο Χρήστος Σιμαρδάνης λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή είχε εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει το έργο της «Γαλιλαίας»… Ο Χρήστος ήταν ένας ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Τον γνώριζα δεκαπέντε χρόνια. Κάποια στιγμή συζητούσαμε και του είπα πως θα δούλευα στη «Γαλιλαία» επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα πως πρόκειται για μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και ότι βοηθάει καρκινοπαθείς και ανθρώπους με σύνδρομο ALS.

Μου είπε ότι τον ενδιέφερε να μάθει περισσότερα και κάποια στιγμή, όταν άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη Λαυρεωτικής, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμοδίους για να δει πώς μπορεί να συνδράμει στο έργο τους… Δυστυχώς, ο Χρήστος αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Μάλιστα, είχε δρομολογηθεί να νοσηλευτεί και στη μονάδα, όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Δεν πρόλαβε. Η οικογένεια του πήρε την πρωτοβουλία, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στη «Γαλιλαία». Έτσι, ίσως θα ήθελε και ο Χρήστος».

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *