Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / «Καμπανάκια» Σόιμπλε για κινδύνους στην παγκόσμια οικονομία λόγω Τραμπ

«Καμπανάκια» Σόιμπλε για κινδύνους στην παγκόσμια οικονομία λόγω Τραμπ

«Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρξει αβεβαιότητα για τις μελλοντικές οικονομικές εξελίξεις» τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μιλώντας στο Συμβούλιο Σταθερότητας της Γερμανίας, ο Σόιμπλε είπε χαρακτηριστικά ότι η μετάβαση στην εξουσία των ΗΠΑ από την κυβέρνηση Ομπάμα σε εκείνη του Τραμπ ενέχει κινδύνους για την παγκόσμια οικονομία. Το βασικό επιχείρημά του είναι ότι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Αμερικής πιθανόν να αλλάξει πολιτική σε μια σειρά ζητημάτων.

Αναφερόμενος στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι ιταλικές τράπεζες, ο Γερμανός υπουργός ανέφερε ότι παρακολουθεί την κατάσταση, ωστόσο έχει εμπιστοσύνη στον ευρωπαϊκό μηχανισμό εποπτείας των τραπεζών.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ηλεκτρονικές απάτες μέσω του σκαναρίσματος QR κωδικών

 Όλο και πιο ευρηματικές γίνονται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *