Αρχική / ---SLIDER / Καμμένος: Οι άνθρωποι που πήρα από το μηδέν και τους έκανα υπουργούς, αύριο θα πουλήσουν και τον Τσίπρα -(βίντεο)

Καμμένος: Οι άνθρωποι που πήρα από το μηδέν και τους έκανα υπουργούς, αύριο θα πουλήσουν και τον Τσίπρα -(βίντεο)

Νέες αιχμές κατά στελεχών των ΑΝΕΛ που επέλεξαν να κρατήσουν διαφορετική στάση από την επίσημη γραμμή του κόμματος, άφησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο STAR.«Αυτοί που φεύγουν από εμένα με πουλάνε, αποστατούν και μαζί με εμένα πουλάνε την ψήφο του ελληνικού λαού» δήλωσε ο κ. Καμμένος. «Εγώ σήκωσα το χέρι μου στην κυβέρνηση Σαμαρά και καταψήφισα το δεύτερο μνημόνιο. Και μόνος μου να μείνω πάλι τα ίδια θα λέω» είπε ο κ. Καμμένος. «Εγώ τον Τσίπρα και τον αγαπώ και τον συμπαθώ και θεωρώ πως είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης για την πατρίδα. Σε αυτή την έντιμη σχέση που είχαμε αυτά τα χρόνια, θα είχε τουλάχιστον την υποχρέωση αυτούς που φεύγουν για να πάρουν μια καρέκλα, αυτή την καρέκλα να μην τους τη δώσει» συνέχισε, σημειώνοντας μάλιστα πως του το ζήτησε.

«Καταλαβαίνω την αγωνία του Τσίπρα να βρει βουλευτές. Οι άλλοι όμως που εξελέγησαν με τους ΑΝΕΛ, που διορίστηκαν υπουργοί από εμένα κατόπιν συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν να παραμένουν στο υπουργικό; Περιμένω να δω τις κινήσεις του Πρωθυπουργού και του λέω ότι οι άνθρωποι που πούλησαν εμένα όταν τους πήρα από το μηδέν και τους έκανα βουλευτές και υπουργούς, να είναι σίγουρος ότι αύριο θα τον πουλήσουν και εκείνον. Αυτούς όμως τους πολιτικούς τους εγκαταλείπει ο ελληνικός λαός» είπε ο κ. Καμμένος, κάνοντας λόγο για κινεζικούς δράκους στην πολιτική τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *