Αρχική / ---SLIDER / «Καρφί» Αρναούτογλου σε Κανάκη: Με τον Λάτσιο μιλάω, αυτός είναι o διευθυντής

«Καρφί» Αρναούτογλου σε Κανάκη: Με τον Λάτσιο μιλάω, αυτός είναι o διευθυντής

Στην εκπομπή Ooh la la μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συγκεκριμένα στον Νίκο Μισιρή.
Ο παρουσιαστής μίλησε για όλους και όλα. O ίδιος είπε χαρακτηριστικά «Εύχομαι όλες οι εκπομπές να φτάνουν μέχρι το τέλος τους, να μην κόβονται».
«Το Πολύ την Κυριακή ήταν πριν από πολλά χρόνια, το 2005. Το Sunday Live είναι μια εκπομπή αγγλική.Είναι η εποχή που μπορείς να κάνεις τα πάντα στην τηλεόραση. Είμαι στον ΑΝΤ1, συζητάμε με το κανάλι. Είμαι ετοιμοπόλεμος γιατί έχουμε μεγάλες τηλεοπτικές μάχες», σημείωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Αντώνης Κανάκης ανέλαβε την βραδινή ζώνη του καναλιου, είπε: «Πάντα ο Αντώνης Κανάκης είχε έναν ρόλο συμβούλου. Είμαστε φίλοι αλλά δεν κάνουμε την ίδια παρέα που κάναμε παλαιότερα. Όταν σταματάς να είσαι εργένης και είσαι σε απόσταση δεν βρίσκεσαι τόσο πολύ. Ο Αντώνης έχει δώσει πολύ ωραία τηλεοπτικά δείγματα με πολύ μεγάλες επιτυχίες, οι ιδέες του είναι πάντα πάρα πολύ ωραίες, τα τηλεοπτικά μηνύματα που βγάζει είναι σωστά. Το αν υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ μας τηλεοπτικά, τις λύνεις μιλώντας. Εγώ μέχρι τώρα με τον Γιάννη Λάτσιο μιλάω, αυτός είναι διευθυντής, με αυτόν συζητάω για κάποια πρόταση».

δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *