Αρχική / ---SLIDER / Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νιώθει ξαφνικά ότι κάνει ποιότητα στην τηλεόραση»

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νιώθει ξαφνικά ότι κάνει ποιότητα στην τηλεόραση»

Το σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για την Ελένη Μενεγάκη: “Αν κάνω 5% αύριο, θα μου πει ο Alpha: είμαστε ευχαριστημένοι, επειδή είσαι brand”;

Αιχμές κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου αλλά και της γενικότερης πορείας της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη άφησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τη συζήτηση στο πάνελ του Super Κατερίνα για τις τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις, έθιξε το ζήτημα της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει φέτος η εκπομπή «Ελένη».


«Τι γίνεται με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Έχουμε εντάξεις, γκρίνιες, follow, unfollow… τι συμβαίνει τελικά; Έχουμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήταν μία καλή τηλεοπτική χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη; Το κανάλι είναι ευχαριστημένο;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια αμέσως μετά, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να της απαντά: «Το κανάλι είναι ευχαριστημένο, γιατί έχει την Ελένη ως brand στο δυναμικό του. Όχι όμως σε νούμερα τηλεθέασης».

«Α έτσι πάνε αν τα κανάλια είναι ευχαριστημένα; Αν κάνω 5% αύριο, θα μου πει ο Alpha «είμαστε ευχαριστημένοι, επειδή είσαι brand»; «Όχι», μου απαντάνε από πάνω. Εγώ δεν θα το δεχόμουν αλλά δεν είμαι η Ελένη Μενεγάκη», σχολίασε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου, αφήνοντας υπονοούμενα.


«Όταν κάτι δεν πάει καλά σε νούμερα κάποιες φορές, εμένα συνήθως θα με καλέσει ο Νίκος ή το κανάλι να με ρωτήσουν τι συμβαίνει. Δεν θα σου πουν: μπράβο, μπράβο. Σε μένα τουλάχιστον δεν έχει συμβεί αυτό», πρόσθεσε κλείνοντας επί του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το πολύ prestige το ‘χουν πληρώσει τα κανάλια και τρώγονται με τα ρούχα τους. Όταν αυτό το prestige κοστίζει τόσες χιλιάδες ή τόσα εκατομμύρια ευρώ, έπαψε να είναι prestige», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε ακόμα

Check Also

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Ανοιχτή η πλατφόρμα για φθηνό ρεύμα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Όσοι θέλουν να μάθουν εάν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) ή αν μπορούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *