Αρχική / ---SLIDER / Κάτια Δανδουλάκη: «Η ευτυχία μου θα ήταν να φύγω από αυτή τη ζωή πάνω στη σκηνή ή στο πλατό»

Κάτια Δανδουλάκη: «Η ευτυχία μου θα ήταν να φύγω από αυτή τη ζωή πάνω στη σκηνή ή στο πλατό»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν σήμερα η Κάτια Δανδουλάκη. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου για τον εαυτό της, για τη δουλειά της, για πράγματα που έκανε και δεν μετάνιωσε, ενώ τόνισε πως τρεις φορές έχασε τα λεφτά της, ως παραγωγός στο θέατρο.


«Δεν μετάνιωσα για πράγματα που έκανα, γιατί όταν τα έκανα τα ήθελα πάρα πολύ, γιατί να μετανιώσω. Θα σου πω τι δεν έκανα, δεν ντάντεψα τον εαυτό μου όσο έπρεπε, τον καταπόνησα. Όμως, δεν μετάνιωσα, γιατί αυτό που ήθελα, να είμαι συνέχεια ενεργή και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ήταν πάνω από το ντάντεμά μου.

Προσέχω τον εαυτό μου, αλλά δεν του έδωσα τη χαρά των διακοπών και της ξεγνοιασιάς. Όμως, η χαρά μου η άλλη ήταν πολύ μεγαλύτερη, οπότε δεν έχω να παραπονεθώ γι’ αυτό. Νομίζω ότι η ευτυχία μου θα ήταν όταν φύγω από αυτή τη ζωή, να φύγω πάνω στη σκηνή ή πάνω στο πλατό», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.


Η Κάτια Δανδουλάκη είπε επίσης: «Τρεις φορές έχω χάσει λεφτά στο θέατρο, γιατί είμαι και παραγωγός, αλλά αυτό είναι το θέατρο. Δεν παραπονέθηκα γιατί ευτυχώς δούλεψα πάρα πολύ, με βοήθησαν οι “φτωχοί” μου φίλοι και τα κατάφερα».

Δείτε ακόμα

Check Also

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Ανοιχτή η πλατφόρμα για φθηνό ρεύμα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Όσοι θέλουν να μάθουν εάν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) ή αν μπορούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *