Αρχική / ---SLIDER / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τώρα που είμαι πολύ καλύτερη τηλεοπτικά… κάθομαι σπίτι μου»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τώρα που είμαι πολύ καλύτερη τηλεοπτικά… κάθομαι σπίτι μου»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην καλή της φίλη, Κατερίνα Ζαρίφη και στο «Μεσημέρι Yes».
H παρουσιάστρια αποκάλυψε αν έχει δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις για φέτος, αν τελικά έχει βγάλει μια περιουσία από την τηλεόραση αλλά και ποιος τύπος άντρα την γοητεύει.Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε, επίσης, για τις προηγούμενες συνεργασίες της και την γεύση που της άφησαν. «Αυτά που θέλουμε τα έλκουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε αν οι ευχές τις πραγματοποιήθηκαν τελικά.

«Κάθε άνθρωπος είναι ένας χαρακτήρας. Αναλόγως με το κόνσεπτ, κοιτάς τι ψάχνεις και προχωράς» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ενδεχόμενο να επέλεγε η ίδια τον εαυτό της σε ένα κανάλι. «Δεν ήξερα, μπήκα στην τηλεόραση και τώρα που είμαι πολύ καλύτερη σε πολλά πράγματα… κάθομαι σπίτι μου» παραδέχθηκε με χαμόγελο.

«Δεν θέλω να κάνω κάτι μόνο για να το κάνω. Θα ‘ναι σαν να χαλάω όλα όσα έκανα μέχρι τώρα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια. «Δεν ξέρω για το My Style Rocks, δεν έχω ενημέρωση. Πέρασα πάρα πολύ ωραία και είχα μια υπέροχη συνεργασία».«Μου έχει τύχει με ανθρώπους που έχω συνυπάρξει να κάνουν εντυπωσιασμούς, αλλά θέλω μια καλή συμπεριφορά. να νοιάζομαι τον άλλον, να τον σκέφτομαι. Όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της κουβέντας, η Κωνσταντίνα.

«Αυτά που θέλουμε τα έλκουμε. Είμαι καλά, περνάω καλά…» κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε ακόμα

Check Also

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα βάλουμε το εμβόλιο του κορονοϊού στα φαρμακεία» – Τι είπε για το πλαφόν των 3 ευρώ στα γενόσημα

«Θα βάλουμε μετά από συνταγογράφηση το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στα φαρμακεία» δήλωσε ο υπουργός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *