Αρχική / ---SLIDER / Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι εντυπωσιακή γυναίκα σε εμφάνιση και πνευματικό περιεχόμενο

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι εντυπωσιακή γυναίκα σε εμφάνιση και πνευματικό περιεχόμενο

«Συναισθηματικό δεσμό» χαρακτήρισε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης την σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, την πρώην παίχτρια του My Style Rocks..
Εκθειάζοντάς την ο 83χρονος νομικός είπε ότι «είναι ωραιοτάτη, πολύ μορφωμένη και και έξυπνη» προσθέτοντας «το τι θα γίνει, θα το δείξει το μέλλον».


«Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε πνευματικό περιεχόμενο» συνέχισε μιλώντας στο MEGA ο κ. Πλεύρης ο οποίος εξομολογήθηκε πως «αν παντρευόμουν, θα παντρευόμουν μια κοπέλα σαν κι αυτή».

«Βέβαια, τώρα στην εποχή μας παντρεύονται κάτι μαντράχαλους και εσείς οι δημοσιογράφοι τους προβάλλετε» συμπλήρωσε με νόημα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος στην παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι το λέει αυτό για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ απάντησε «δεν είναι γάμος αυτός , τι θα πει γάμος; Ο γάμος είναι μεταξύ άρρενος και θήλεος. Έχουν ξεφτιλίσει την έννοια του έρωτα».


Ο ηλικιωμενός νομικός είιπε, επίσης, ότι δεν είχε δει τη Τζόρτζια Σιακαβάρα στο My Style Rocks «γιατί τα ενδιαφέροντά μου είναι άλλα», ότι την έχει γνωρίσει ο γιος του, Θάνος Πλεύρης, καθώς έχουν φάει όλοι μαζί μια φορά αλλά και ότι ο βουλευτής της ΝΔ «δεν ασχολείται με το θέμα, ούτε ξέρει ότι έχω σχέση μαζί της».

.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *