Αρχική / ---SLIDER / Λήστεψαν μέρα μεσημέρι ηλικιωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι στην Πάτρα! Κανείς δεν προσπάθησε να τον βοηθήσει

Λήστεψαν μέρα μεσημέρι ηλικιωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι στην Πάτρα! Κανείς δεν προσπάθησε να τον βοηθήσει

Θύμα κλοπής και μάλιστα μέρα μεσημέρι, από ένα ζευγάρι κακοποιών, έπεσε ηλικιωμένος που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι στην περιοχή των Προσφυγικών στην Πάτρα.


Ο άτυχος ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα δεν μπόρεσε να αντισταθεί, όταν ο άνδρας και η γυναίκα συνεργός του τον ακινητοποίησαν, έψαξαν με βιαστικές κινήσεις τις τσέπες του και άρπαξαν το πορτοφόλι του που είχε μέσα χρήματα, βάζοντας το στη συνέχεια στα πόδια. Στις απεγνωσμένες εκκλήσεις του θύματος για βοήθεια, κανείς δεν ανταποκρίθηκε.

Πάντως, ο ηλικιωμένος ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή των δραστών και λίγο αργότερα άνδρες της Άμεσης Δράσης εντόπισαν την γυναίκα στην πλατεία Ομονοίας. Στην Ασφάλεια όπου την προσήγαν, αναγνωρίστηκε από το θύμα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Τα στοιχεία του συνεργού της είναι γνωστά στις αρχές και αναζητείται.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *