Αρχική / ---SLIDER / Λουκέτο στο Μακεδονία Παλλάς βάζει ο Σαββίδης: Γιατί κλείνει το ιστορικό ξενοδοχείο

Λουκέτο στο Μακεδονία Παλλάς βάζει ο Σαββίδης: Γιατί κλείνει το ιστορικό ξενοδοχείο

Γιατί βάζει λουκέτο το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη;

Τις πόρτες του έκλεισε το ιστορικό και πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ» σήμερα 3 Ιανουαρίου.

Ο λόγος που έβαλε λουκέτο είναι η πλήρη ανακαίνιση που πραγματοποιεί ο ομογενής επενδυτής Ιβάν Σαββίδης στον χώρο και η οποία θα κοστίσει 12,4 εκ. ευρώ.

Με πάνω από μισό αιώνα λειτουργίας γεμάτη ένδοξες στιγμές, το ιστορικό και εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το Makedonia Palace Hotel, ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα περνώντας στη νέα ιστορική του φάση.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα σήμερα να κλείσει τις πόρτες του για να επιστρέψει πλήρως ανακαινισμένο τον Απρίλιο του ίδιου έτους!

Η ανακαίνιση έχει ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2016 και τα εγκαίνια αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο του 2017.

Ο στόχος της επένδυσης είναι να μετατρέψει το MAKEDONIA PALACE σε σημείο αναφοράς στον τομέα του, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης.

Το MAKEDONIA PALACE δεν θα αλλάξει τον χαρακτήρα του. Θα κάνει ένα REMAKE στις εγκαταστάσεις του, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες.
Απλά επεκτείνει κι άλλο το εύρος των δραστηριοτήτων του εκτός ελληνικών συνόρων, μετατρέποντάς το σε ένα πιο International Hotel (Παγκόσμιο Ξενοδοχείο).

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μέσω της συγκεκριμένης επένδυσης όχι μόνο διατηρείται το σύνολο των σημερινών θέσεων εργασίας που είναι κάτι παραπάνω από 210, αλλά εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν περίπου 70 επιπλέον θέσεις εργασίας που θα στελεχώσουν τις πρόσθετες εγκαταστάσεις (Spa, εστιατόρια και μπαρ).

Το νέο MAKEDONIA PALACE θα είναι το πρωτοποριακό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που θα επιδιώξει ανώτερο επίπεδο και πιο εξελιγμένο πελατολόγιο. Διεθνής ταξιδιωτικός savvy με υψηλή αγοραστική δύναμη και φιλοσοφία «διάλειμμα στην πόλη» είναι ο πελάτης-στόχος.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά τον εκσυγχρονισμό, κυρίως των χώρων κοινού και τμηματικά των υποστηρικτικών χώρων, με βελτίωση και εκσυγχρονισμό των μηχανολογικών και κτιριακών εγκαταστάσεων του κτιρίου. Στόχος είναι το ξενοδοχείο να διατηρήσει το βασικό συνεδριακό του χαρακτήρα, αλλά με αναβάθμιση της λειτουργικής και αισθητικής οργάνωσης των χώρων του.

Στις στάθμες των δωματίων θα πραγματοποιηθούν εργασίες, διατηρώντας την εσωτερική οργάνωση των δωματίων σε όλους του ορόφους, πλην του 8ου, όπου ενοποιούνται ορισμένα τυπικά δωμάτια με στόχο την δημιουργία ενός νέου τύπου σουίτας με ανεξάρτητο χώρο καθιστικού.

Θα ανακατασκευαστούν πλήρως τα δωμάτια, οι συνεδριακοί χώροι και οι εγκαταστάσεις αναψυχής, δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο πολλαπλών καθηκόντων που δίνουν αίγλη στη θέση και στην κληρονομιά του και που θα εξυπηρετεί ιδανικά όλα τα είδη των τουριστικών προϊόντων.

Θα δημιουργηθούν νέα ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια, περιοχές με κήπο και ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις SPA. Ένα υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με σκοπό να φιλοξενήσει μεγάλες εκδηλώσεις και μια σειρά από εστιατόρια και μπαρ για τους κατοίκους και ακόμα περισσότερα για την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Δείτε ακόμα

Check Also

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Τι δείχνουν τα ποσοστά μετά την εκλογή Κασσελάκη – Διάσπαση βλέπουν 7 στους 10

Περίπου ένας στους τρεις Έλληνες φέρεται να απασχολήθηκε και να παρακολούθησε τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *