Αρχική / ---SLIDER / Λύγισε ο Γιώργος Λιάγκας για τους γιους του: «Η μοίρα των χωρισμένων γονιών, τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα»

Λύγισε ο Γιώργος Λιάγκας για τους γιους του: «Η μοίρα των χωρισμένων γονιών, τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα»

“Κάθε μέρα θα τους πάρω τηλέφωνο το πρωί και θα πούμε πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλον και με τους δύο”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας.
Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ηλιάκη για το παιδί της, η Φωτεινή Πετρογιάννη ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα: «Εσύ θυμάσαι την πρώτη φορά που σου είπε σ’ αγαπώ κάποιος από τους γιους σου»; Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε μια βαθιά ανάσα και εξομολογήθηκε για την αγάπη που έχει στα παιδιά του και βούρκωσε μιλώντας για το ότι ο ίδιος τους έχει μόνο τα Σαββατοκύριακα


«Δεν θυμάμαι ποια είναι η πρώτη φορά γιατί εμείς το λέμε κάθε μέρα. Είναι κάτι που με τους γιους μου το έχουμε κάθε μέρα και το λέμε. Δηλαδή, και το πρωί, που δεν τους έχω δυστυχώς… η μοίρα των χωρισμένων γονιών, τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Οπότε κάθε μέρα θα τους πάρω τηλέφωνο το πρωί και θα πούμε πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλον και με τους δύο. Έτσι ξεκινάμε και έτσι καταλήγουμε τη μέρα μας. Πάντα είναι η πρώτη και η τελευταία μας κουβέντα», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – Οι αλλαγές και το πρόγραμμα

Η στιγμή που περιμένουν χιλιάδες μαθητές και γονείς έφτασε καθώς μπαίνουμε στην εβδομάδα της έναρξης …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *