Αρχική / ---SLIDER / Μαρία Μπεκατώρου στο People: «Δεν είμαι ευχαριστημένη με τα νούμερα τηλεθέασης»

Μαρία Μπεκατώρου στο People: «Δεν είμαι ευχαριστημένη με τα νούμερα τηλεθέασης»

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τα νούμερα τηλεθέασης του ΣΟΥΚΟΥ.

-Τσεκάρεις τα νούμερα τηλεθέασης και τη θεματολογία των ανταγωνιστών σου;
-Τα νούμερα ναι, τη θεματολογία όχι.

-Με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής είσαι ευχαριστημένη;
-Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένη. Είναι νωρίς, όμως, για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για μια ζώνη που τόσα χρόνια δεν υπήρχε και στην οποία μετακινήθηκε μια πρωινή εκπομπή. Με γοητεύει η διαδικασία να χτίζουμε κάτι καινούριο από την αρχή. Έτσι είχε συμβεί και με την πρωινή εκπομπή, που τη χτίσαμε αξιοπρεπώς, σε μια ζώνη που δεν υπήρχε πριν. Τα νούμερα τηλεθέασης μας δείχνουν τι αρέσει στο κοινό και σε τι γυρνάει την πλάτη. Κάθε ζώνη έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, το δικό της κοινό. Ξεκινώντας με αυτό ως δεδομένο, κινούμαστε σε μια λογική και πειραματιζόμαστε. Προσπαθούμε να βρούμε τις εναλλακτικές, που όμως δεν θα να είναι μακριά από την κεντρική ιδέα της εκπομπής. Εγώ, ας πούμε, δεν θα μπορούσα να υπηρετήσω το σκληρό κουτσομπολιό. Ούτε θέλω, ούτε είναι στο χαρακτήρα μου. Πειραματιζόμαστε σε ιδέες, που να είναι κοντά σε αυτό που είμαστε.

-Το YFSF είχε μεγάλη επιτυχία. Είσαι σε συζητήσεις για κάποιο σόου αυτή τη σεζόν;
-Προς το παρόν όχι. Αγαπώ, όμως, τα σόου. Αυτό που θεωρώ προσωπική επιτυχία είναι όταν βρίσκουν ένα ωραίο ψυχαγωγικό concept και είμαι από τα άτομα που έχουν στο μυαλό τους.

Δείτε ακόμα

Check Also

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα βάλουμε το εμβόλιο του κορονοϊού στα φαρμακεία» – Τι είπε για το πλαφόν των 3 ευρώ στα γενόσημα

«Θα βάλουμε μετά από συνταγογράφηση το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στα φαρμακεία» δήλωσε ο υπουργός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *