Αρχική / ---SLIDER / Μάρω Κοντού: Το απίθανο περιστατικό με τον Δημήτρη Κωνσταντάρα

Μάρω Κοντού: Το απίθανο περιστατικό με τον Δημήτρη Κωνσταντάρα

“Καθόλου δεν ταιριάζαμε με τον Λάμπρο εκτός ταινίας! Καθόλου! Η μέρα με τη νύχτα! Στο ορκίζομαι, καθόλου! Θυμάμαι μια φορά…”
Η Μάρω Κοντού βρέθηκε στην πολυθρόνα της «Ελένης» και συνομίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για όλα. Όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, στην κουβέντα τους «μπήκε» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Μάλιστα, η Μάρω Κοντού διηγήθηκε ένα περιστατικό όπου πρωταγωνιστές ήταν η ίδια και ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

«Ο Γιώργος Κωνσταντίνου δεν είναι από τους κολλητούς μου, είναι συνεργάτης. Όπως και με τον Λάμπρο. Ξέρεις ότι στην επαρχία που παίζαμε με τον Λάμπρο νόμιζαν ότι είναι ο άντρας μου; Καθόλου δεν ταιριάζαμε εκτός ταινίας! Καθόλου! Η μέρα με τη νύχτα! Στο ορκίζομαι, καθόλου!
Θυμάμαι μια φορά ήμασταν με τον Δημήτρη τον γιο του στη Σύρο και με παρακάλεσε να βοηθήσω στο βιβλίο που έβγαλε για τον πατέρα του. Βγήκαμε το βράδυ να φάμε και κάποια στιγμή ο Δημήτρης μου ζήτησε να χορέψουμε -γελάγαμε, περάσαμε πολύ ωραία. Έρχεται ένα άλλο ζευγάρι και λέει ο κύριος στον Δημήτρη: «Να χαίρεσαι τη μάνα σου»! Τόσο σίγουροι ήταν ότι είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντάρα.
Σαν ζευγάρι, επαγγελματικά, ήμασταν πάρα πολύ καλά! Και στο θέατρο, όχι μόνο στις ταινίες. Είχαμε τέτοια ταύτιση που μπορεί κι ένα βράδυ να αυτοσχεδιάζαμε, τον καταλάβαινα και με καταλάβαινε. Αλλά εκτός δουλειάς με τον Λάμπρο, η μέρα με τη νύχτα»

δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *