Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Με ποιόν σενριογράφο «κλείνει» συμφωνία στο Epsilon η Μαραγκουδάκη;

Με ποιόν σενριογράφο «κλείνει» συμφωνία στο Epsilon η Μαραγκουδάκη;

Σύμφωνα με πληροφορίες η μετακίνηση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο Epsilon έχει ταράξει τα νερά στον σχεδιασμό του νέου προγράμματος του καναλιού που θα ξεκινήσει επίσημα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πέρα από τις υπόλοιπες κινήσεις στον ψυχαγωγικό τομέα, το νέο πρόγραμμα επιβάλλεται να έχει ελληνικές παραγωγές ακόμα και σε σήριαλ, κάτι που δεν είχε επιχειρηθεί με την προηγούμενη διεύθυνση του καναλιού.
Ένα από τα ονόματα που προσπαθεί να κλείσει η διευθύντρια προγράμματος, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές, είναι από τους κορυφαίους και πιο επιτυχημένους σεναριογράφους στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.
Δεν πρόκειται άλλον από τον Αλέξανδρο Ρήγα, τον «πατέρα» σειρών σταθμών στο Mega και στον ΑΝΤ1, όπως οι «Δυο Ξένοι», το «Ντόλτσε Βίτα», το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» αλλά και τα «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Το Κόκκινο Δωμάτιο».
Αν τελικά η συνεργασία κλείσει θα μιλάμε για ένα όνομα «φωτιά» που προστίθεται στην φαρέτρα του σταθμού που θα κυνηγήσει μεγαλύτερη πίτα τηλεθέασης με το νέο του πρόγραμμα, σε όλους τους τομείς.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *