Αρχική / ---SLIDER / Mega-λο ξεπούλημα – Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Mega μέχρι τον πλειστηριασμό

Mega-λο ξεπούλημα – Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Mega μέχρι τον πλειστηριασμό

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Mega. Το άλλοτε κραταιό κανάλι είναι αφημένο στην τύχη του από τους μετόχους του. Οι ίδιοι αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες.Από εκείνο το χρονικό σημείο η κλεψύδρα άρχισε να αδειάζει για το Mega. Το κανάλι εξακολουθεί να μην βγάζει ζωντανό πρόγραμμα εδώ και δύο χρόνια ενώ οι 400 και πλέον εργαζόμενοί του παραμένουν απλήρωτοι.
Οι τράπεζες, που κρατούν και τους λογαριασμούς δεσμευμένους ζήτησαν το κανάλι να μπει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα περιουσιακά του στοιχεία θα βγουν σε πλειστηριασμό. Το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του σταθμού δεν είναι άλλο από την ταινιοθήκη του που αναμένεται να κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.Όπως αναφέρει όμως η Real η διαδικασία του πλειστηριασμού δεν αναμένεται νωρίτερα από έξι μήνες. Αυτό που προηγείται είναι η καταγραφή των assets του καναλιού που αναμένεται να πάρει μήνες.

Πήγες της digea ανέφεραν στην εφημερίδα ότι η δόση για να παραμείνει το κανάλι στο μπουκέτο της πληρώνεται κανονικά. Αν όμως το ΣτΕ καθαρογράψει την απόφαση όπου θα οριστικοποιείται και το κλείσιμο του καναλιού τότε η digea είναι υποχρεωμένη να κλείσει τον διακόπτη του σήματο

Δείτε ακόμα

Check Also

Μάθετε τι δεν μπορεί να κατασχέσει η εφορία, αν τις οφείλετε

Στην επιβολή κατασχέσεων σε περίπου 200 φορολογούμενους προχωρά κάθε μέρα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *