Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Μεθυσμένος επιβάτης απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα και τα παιδιά του σε πτήση προς Κέρκυρα

Μεθυσμένος επιβάτης απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα και τα παιδιά του σε πτήση προς Κέρκυρα

Ενας επιβάτης αεροπλάνου συνελήφθη στην Κέρκυρα, γιατί απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του και τα παιδιά του αφότου ήπιε εν πτήσει ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα.

Ο 24χρονος άντρας, που δεν έχει κατονομαστεί, ταξίδευε με πτήση της easyJet από το Μάντσεστερ στην Κέρκυρα το απόγευμα της Τρίτης.

Συνελήφθη αμέσως μετά την προσγείωση του αεροπλάνου και εξακολουθεί να κρατείται.

Ο πιλότος της πτήσης είπε στη Manchester Evening News: «Ζήσαμε έναν εφιάλτη! Ο άντρας αρχικά απειλούσε το πλήρωμα, εμένα και τους επιβάτες, ενώ στη συνέχεια απείλησε ότι θα σκοτώσει σύντροφο και παιδιά που ήταν στην πτήση μαζί του».

Ενας μάρτυρας, κατά πληροφορίες, είπε πως ο πιλότος εξήγησε στους επιβάτες ότι ο ύποπτος είχε καταναλώσει ένα μπουκάλι βότκα. «Ο πιλότος είπε ότι ο επιβάτης είχε πιει ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα. Δεν έπινε τα μικρά μπουκάλια που σέρβιρε το πλήρωμα, έπινε από το δικό του», δήλωσε.

Ο ύποπτος, που φέρεται να είναι από το Λίβερπουλ, εκτιμάται ότι είχε πάρει μαζί του τη βότκα στη χειραποσκευή που κουβαλούσε στο αεροπλάνο.

Ως αποτέλεσμα της αναταραχής, οι πτήσεις επιστροφής στο Μάντσεστερ καθυστέρησαν κατά δύο ώρες, καθώς ο πιλότος έπρεπε να δώσει κατάθεση στην Ελληνική Αστυνομία.

Ενας εκπρόσωπος της easyJet δήλωσε στη MailOnline: «Η easyJet επιβεβαιώνει ότι η αστυνομία βρέθηκε στην πτήση EZY1977 από το Μάντσεστερ προς την Κέρκυρα, στις 7 Ιουνίου, αμέσως μετά την προσγείωση, ως αποτέλεσμα της ενοχλητικής συμπεριφοράς ενός από τους επιβάτες εν ώρα πτήσης. Τα πληρώματα της easyJet είναι εκπαιδευμένα να αξιολογούν όλες τις καταστάσεις και να ενεργούν γρήγορα και κατάλληλα προκειμένου να διασφαλίζουν την ασφάλεια της πτήσης και των επιβατών».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις εύκολα με λίγα κλικ – Αναλυτικά η διαδικασία

Σχεδόν μια εβδομάδα μένει μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου και με λίγα μόνο κλικ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *